vraćanje težineVraćanje težine – naša primarna odluka!

Vrijeme kolača i francuske, pečenja i ostale prekomjerne hrane je za nama, ali dodatni kilogrami su ostali!
Saznajte kako ih se brzo riješiti!

Vraćanje težine!

Blagdanska iskušenja

Vraćanje težine

Vraćanje težine u post blagdanskom razdoblju?

Tko je od nas toliko jak da odoli blagdanskim poslasticama i zimskim radostima iz domaće kuhinje? Svi smo mi ipak samo ljudi. Neki sa malo boljim i bržim metabolizmom. To su oni koji mogu pojesti i popiti sve (i u velikim količinama!) bez da se išta primijeti. Ali većina ljudi i nema baš tu sreću. Mnogima i sam pogled na fine kolače već donosi centimetre!
Zato, regulirajmo glukozu i vežimo toksine bogatstvom vlakana iz Nopalina, pokrenimo metabolizam, razgradnju masti i mršavljenje bogatom formulom Trimexa, izlučimo masnoće i smanjimo razinu šećera u krvi, snagom kroma i garcinije iz Slim Formule, umjesto obilja hrane uzmimo Shake One zamjenski obrok; te vratimo kilograme nakupljene za vrijeme blagdana bez grižnje savjesti!
Prekomjerni unos hrane i pića tijekom blagdana, rođendana i drugih proslva, često se na vagi očituje dodatnim kilogramima, usporenim metabolizmom, žgaravicom, mučninom, nedostatkom energije i poremećajima sna. Obilni obroci bogati mastima i šećerom mogu povećati razinu triglicerida u krvi i potaknuti lučenje hormona stresa koji podiže krvni tlak i ubrzava otkucaje srca.

VRAĆANJE TEŽINE

Mršavljenje i briga o tjelesnoj težini trebale bi biti životni stil, a ne nešto bazirano na hirovitim promjenama u prehrambenim navikama. Naše želje često su jedno, a stvarnost nešto drugo. Vrijeme između stvarnosti i želja zove se akcija. Jeste li za akciju?

Održavanje idealne tjelesne težine je za mnoge neostvareni cilj, a mršavljenje predstavlja zahtjevan zadatak za naš organizam, psihu i tijelo. Tematika prekomjerne težine je daleko kompleksnija od opće prihvaćene paradigme o neravnoteži između unosa i potrošnje energije. Ključnu ulogu ima prekomjerni unos hrane, krive navike u prehrani te smanjena tjelesna aktivnost. Stoga je potrebno preispitati svoje stečene prehrambene navike – koliko jedete, što jedete, kada jedete i kako jedete. Svaka nadgradnja i promjene stečenih navika korak su bliže životu u kojem ćete živjeti u skladu sa svojom okolinom, u kojem će hrana biti vaš istinski pokretač i energija koja vas uzdiže, a ne uništava i čini bolesnim. Kako, odakle i kamo krenuti?

DJELUJMO IZNUTRA – VLAKNA KAKTUSA NOPAL

Kaktus Nopal je dragocjena medicinska biljka koju preporučuje Svjetska zdravstvena organizacija za pomoć u regulaciji glukoze i povišenog kolesterola. Topljiva vlakna vežu na sebe šećere i masnoće iz obroka u crijevnom traktu te ih izlučuju stolicom čime smanjuju opterećenje organizma praznim kalorijama.
Tako u konačnici Nopal  postiže odlične rezultate u snižavanju triglicerida i LDL kolesterola. Nopal je biljka sa najmanjim glikemijskim indeksom (GI) i najmanjom vrijednošću glikemijskog punjenja (GL- glicemic load), pa njegovim uzimanjem uz kritičan obrok  smanjujemo ukupno glikemijsko punjenje obroka. To znači da ukoliko prije slasnog komada torte popijemo 3-5 tbl Nopalina smanjujemo apsorpciju i oslobađanje glukoze koju smatraju glavnim krivcem nakupljanja masti u tijelu!
Dakle, Nopalin uzimati između ili prije obroka (na primjer dva puta dnevno po 3-4 tablete sa puno tekućine).

TrimeX – tekući proizvod koji djeluje dok vi spavate!

Trimex je jedan od naših najprodavanijih proizvoda više od 10 godina. Provjerena formula je od sada dopunjena s dodatnih 500 mg garcinije! Osnovni princip uzimanja je 2-3 sata nakon obroka. Uzimanjem Trimexa prije spavanja, pomažete organizmu u sagorijevanju tjelesne masti te smanjenju nagomilavanja novih masnih naslaga. Također potpomažete čišćenje jetre, te smanjujete apetit. Mnogi korisnici povratno javljaju i o njegovom blagotvornom učinku na probavu. Trimex se miješa s vodom, finog je okusa i predstavlja prirodnu pomoć u održavanju idealne tjelesne težine.

Shake One – kvalitetan zamjenski obrok

Shake One, osim bjelančevina, sadrži iscrpinu zrna zelene kave čija glavna aktivna tvar, klorogenska kiselina, djeluje na metabolizam masti i glukoze, te na povećanje proizvodnje tjelesne topline. Za razliku od kofeina, klorogenska kiselina i njeni metaboliti, posebno ferulična kiselina, iskazuju blagi hipotenzivni učinak, tj. blago smanjuju krvni tlak. Shake One sadrži i alfa-lipoičnu kiselinu koja ima izrazito antioksidativno djelovanje, te se u Njemačkoj propisuje kod oštećenja živaca kod dijabetičara.

Shake One sadrži i probavna vlakna koja poboljšavaju probavu i pružaju osjećaj sitosti, te L-karnitin koji ima ključnu ulogu u načinu na koji tijelo koristi svoje zalihe masnoće. Iako ga tijelo samo stvara, katkad je ta proizvodnja spora ili nedostatna, a potrebe su povećane, kao što je to pri mršavljenju, sportu, kad smo bolesni, kod vegetarijanaca i sl. U svim tim slučajevima preporučuje se dodatno uzimanje do 100 mg tvari dnevno u obliku dodataka. Shake One dodatno sadrži prah ploda asaia, kromov pikolinat, te enzime laktazu, papain i bromelain za lakšu razgradnju hrane.

Kako djeluje Slim Formula?

Najvažniji sastojci Slim Formule su L-karnitin, kurkuma, đumbir i komorač. Pigment koji kurkumi daje karakterističnu žutu boju jedno je od najjačih prirodnih sredstava protiv bolesti probavnih organa, izvrstan stimulans probave koji će probuditi i najproblematičniji želudac i crijeva. Kao i đumbir, izrazito stimulira izmjenu tvari (metabolizam), prema literaturi čak i do 30%. Ovo je od izuzetnog značaja ako uzmemo u obzir sjedelački (uspavani) način života čovjeka današnjice.

Kurkumin i đumbir direktno koče razvoj Heliobacter pylorii (University of Chicago) i štite od karcinoma probavnih organa. Njemačka ispitivanja objavljena u srpnju 2003. godine govore o tome da iscrpina (ekstrakt) kurkume ima snažno antioksidativno i antikancerogeno djelovanje (kurkumin zaustavlja angiogenezu – stvaranje novih krvnih žila kojima se tumor hrani).

Osim što ove tvari aktiviraju metabolizam, L-karnitin pokreće i rezervnu mast već uskladištenu u organizmu, kako bi sagorjela u mitohondrijima. Uz ove sastojke jednostavno omogućujemo organizmu da ubrza izmjenu tvari i poboljša cirkulaciju probavnog sustava, nužno potrebne za svakodnevno optimalno funkcioniranje tijela.

PROIZVODE SPOMENUTE U TEKSTU MOŽETE NARUČITI NA:

TRIMEX

SLIM FORMULA

NOPALIN

SHAKE ONE 

 trimex wms    

CALIVITAMINI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Pronađite nas i na INSTAGRAMU.

Također i na FACEBOOKU.