Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login

Naš je cilj zadovoljiti potrebe naših potrošača na najvišoj razini izvrsnošću naših proizvoda i usluga. Kontinuirano širimo popis raspoloživih usluga kako bismo osigurali izvršenje naših ciljeva i poslovanje koje je dugoročno učinkovito.

Uvijek dostupni

Osim naših trgovina u vašoj blizini, naša vam je usluga uvijek na raspolaganju i putem telefona, gdje uvijek možete dobiti informacije i naručiti proizvode.

Poruku sa svojim upitima i sugestijama možete nam uputiti 24 sata dnevno putem naše web stranice, preko izbornika “Online služba za korisnike”. Na vaše ćemo upite odgovoriti u najkraćem roku.

Praktično naručivanje

Moderna on-line platforma, koja uključuje web stranicu iweb trgovinu osigurava brzo i pravovremeno naručivanjeiz ugode vašeg doma te uslugu dostave do vaših vrata. Za narudžbe iznad 300,00 kn dostava do vaših vrata je besplatna.

Najsvježije informacije

Nudimo brojne informacije o našim proizvodima i poslovnoj mogućnosti, kao što su informacije potrebne da biste započeli vlastiti posao i najsvježije informacije putem web stranice, on-line newslettera i tiskanih publikacija: časopisa CaliNews, letaka, brošura i cjenika.

Stručna savjetovanja

Naši su vam iskusni profesionalci na usluzi kako bi odgovorili na bilo koje pitanje koje biste mogli imati o prehrani, zdravlju ili pojedinom proizvodu. Odaberite izbornik “Pitajte naše stručnjake” ili stupite u kontakt s CaliVitinim stručnim savjetnikom.

Garancija i usluga

Ne samo da dajemo 100% garanciju, već ako se iz bilo kojeg razloga predomislite, unutar 30 dana od kupnje proizvoda, obeštetit ćemo vas za neotvoreni proizvod kupljen od nas ili vam za uplaćeni iznos umanjiti iznos sljedeće narudžbe.

U slučaju kvara bilo kojeg našeg elektroničkog aparata, brz i pouzdan servis pomoći će vam da što prije ponovno uživate u učincima koje ovi aparati imaju na održavanje vašeg zdravlja.

Oslobađamo vas tereta

Samostalno voditi posao, stajati na vlastitim nogama i biti neovisan zahtjeva puno truda, vremena i energije. Mi obavljamo mnoge poslove koji bi u tradicionalnom poslovnom modelu bili vaša odgovornost, kao što je razvijanje proizvoda, proizvodnja, kupnja proizvoda, njihovo licenciranje, transport i pokrivanje troškova transporta, skladištenje, omogućavanje funkcioniranja lokalnog poslovanja, rukovanje narudžbama, izdavanje računa, dostava i garancija.

Dostupni svuda

Svoj mjesečni promet ostvaren kroz vaše poslovanje u CaliViti možete provjeriti on-line s bilo kojeg mjesta na svijetu, kao i provjeriti svoje podatke pohranjene u našem sustavu.

Vlastita internetska stranica jednostavna za korištenje pomoći će vam u poslovanju

Naša usluga MySite omogućuje vam da razvijete i on-line poslovanje, vodite vlastitu web trgovinu, čineći proizvode i usluge dostupnima i na inozemnim tržištima te da sustavno gradite svoj imidž i kredibilitet putem blogova i relevantnih sadržaja. Ova vam usluga omogućuje on-line prisustvo bez značajnih ulaganja, bez potrebe da kreirate web trgovinu te vas jednostavnim koracima vodi kroz postupak registracije i smještaja domene.