Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login

Triple-Potency Lecithin (100 kaps)

Zovu ga i hrana za mozak, jer je nužan za funkciju živčanog sustava. Zbog jedinstvenih blagotvornih svojstava preporučuje se osobama sa bolnim zglobovima, osobama koje su osjetljive na vremenske promjene (meteoropati), za lakše probavljanje masnoća, pomoć u radu jetara i bubrega te za poboljšanje čvrstoće i kvalitete kose.

277.90 Kn 198.00 Kn

 • kod bolnih zglobova
 • kod meteoropatije
 • za čvrstu kosu
 • za pamćenje i koncentraciju
 • za zdravlje srca i bolju cirkulaciju

 

Lecitin trostruke snage koji sadrži koncentrat sojinog ulja. Proizvod s kontinuiranom apsorpcijom.

Lecitin je prirodna tvar koja se nalazi u namirnicama biljnog porijekla, na primjer u soji. Pozitivno djeluje na razinu kolesterola tako što kolesterol i druge masti pretvara u mješavinu s vodom, koja se potom izbacuje iz organizma. Čisti zidove krvnih žila i jača srčanu muskulaturu. Smatra se sagorjevačem i razgrađivačem masti. Budući da naša prehrana uglavnom sadrži znatno više masti, uzimanje lecitina je korisno za svakoga. Druga vrlo važna karakteristika lecitina je da – u slučaju redovne upotrebe – olakšava bolove u zglobovima. Nadalje, njegovo pozitivno djelovanje je u tome što daje zdravu boju kosi i može smanjiti njeno opadanje. Za starije osobe bez apetita predstavlja izvanredno tonizirajuće sredstvo koje potiče rad crijeva.

Lecitin je masna tvar koju treba svaka stanica u ljudskom tijelu. On je ključna gradivna tvar staničnih membrana, čija je osnovna funkcija propuštanje hranjivih tvari u stanicu i eliminacija štetnih tvari iz stanice.

Lecitin s pravom nosi epitet hrana za mozak, jer izravno potiče memoriju i koncentraciju te sprečava pojavu demencije.
Fosfatidilkolin, kao dio lecitina, sudjeluje u prijenosu živčanih impulsa i poruka između stanica (neurotransmiter).

Lecitin razgrađuje masnoće i kolesterol, čisteći krvne žile od masnih depozita, što ga čini idealnom nadopunom za zdravlje srca i dobru cirkulaciju.

Kao lipotropna tvar (razgrađuje masnoće) neizostavan je dio prehrane kod svih poremećaja u radu žuči i jetre, nakon operacije žličnjaka, kod žučnih kamenaca i nelagode pri probavi masnoća u vidu grčeva, proljeva itd.

Osim toga, lecitin potpomaže rad bubrega, olakšava probavu i omekšava stolicu te pomaže tijelu iskoristiti vitamine topive u mastima (A, D, E i K).
Široko je prihvaćen kao sredstvo koje na prirodan način, bez štetnih posljedica za organizam, smanjuje bolove izazvane artrozom zglobova, te olakšava kretanje. Izvrstan je pomagač svima koji su osjetljivi na vremenske promjene (meteoropati), a kod starijih osoba djeluje kao sredstvo za oporavak i vraća vitalnost.

Lecitin daje kosi zdravu boju i smanjuje njezino opadanje.

Pomoću lecitina se može spriječiti nastanak ekcema. Potpora je svim kurama mršavljenja.
Lecitin je nutrijent koji tijelo treba u velikim količinama (samo nervne stanice poredane jedna do druge čine kolonu od nekoliko tisuća kilometara).
Tijelo nam samo signalizira kada je razina lecitina u organizmu preniska – bol u zglobovima prilikom kretanja ili zaboravljanje samo su neki od znakova.

Svestrani pomagač.

Doziranje:

1-2 želatinske kapsule dnevno uz obrok.
Pakiranje: 100 kapsula

Sastojci:

 • kompleks fosfatida soje 1200mg
 • fosfatidil kolin 420mg

 Preporučujemo proizvod za:

 • ARTRITIS-upala zglobova
 • Bolovi u kostima
 • Bolovi u kostima i zglobovima
 • METEOROPATE-bolovi pri vremenskim promjenama
 • ATEROSKLEROZA-zadebljanje i zakrčenje stjenki krvnih žila
 • TRIGLICERIDI – masnoća u krvi
 • TROMBOZA-začepljenje krvne žile ugruškom
 • SENILNOST
"Pročišćavanje sebe ... znači da smo postali čisti u svakom području našeg života. I, kao što je čišćenje vrlo zarazno, pročišćavanje sebe nepogrešivo će dovesti do očišćenja i našeg okoliša." - Gandhi

“Pročišćavanje sebe … znači da smo postali čisti u svakom području našeg života. I, kao što je čišćenje
vrlo zarazno, pročišćavanje sebe nepogrešivo će dovesti do očišćenja i našeg
okoliša.” – Gandhi

 

 

 

 

 

 

 

UPOZORENJE:

 • Prije uporabe bilo kojeg suplementa, posavjetujte se sa liječnikom.
 • Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.
 • Suplementi ne mogu zamijeniti uravnoteženu prehranu.
 • Držite podalje od dohvata male djece. 

 

Iskustva ljudi

“Želim prenijeti svoje iskustvo sa Super Soya Lecithionom. Godinama sam imala problema s petom, na koju nisam mogla stati, jer sam imala osjećaj da mi je u njoj trn.

Obavljala sam preglede, nalazi su bili u redu, liječnici nisu nalazili ništa, a ja sam šepala i trpila bolove. I tako sve dok nisam počela piti Triple Potency Lecithin koji mi je otklonio te probleme. Kao i probleme meteoropatije. Danas se izvrsno osjećam. Preporučujem svima da se okrenu ovim proizvodima i da budu uporni!”

Brodski Stupnik

“Moja je majka često imala jake bolove u koljenima uslijed artritisa, a zbog osteoporoze i jake bolove u kralježnici. Od kada uzima Noni, Triple Potency Lecithin i Strong Bones bolovi su jednostavno nestali”

Otilija Hodi, Split

“Imala sam problema sa tlakom i zglobovima, te sam hodala uz pomoć štaka. Prema preporuci počela sam koristiti Super COQ10 1×1, Triple potency Lecithin 2×1, Power mins 2×1, Panax ginseng 1×1. Nakon nekog vremena, sredio mi se tlak, smirile srčane aritmije, prestali su mi grčevi u nogama, a poboljšala mi se i stolica. Sada, nakon dvije godine korištenja ovih preparata, osjećam se dobro, šetam, heklam, ne osjećam više promjene vemena kao prije, odbacila sam štake i  preporučujem ove proizvode svim generacijama koje poznajem”

Marjanović Nevena, Osijek