Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn (0.00 €)
Registracija | Login

Tri tjelohranitelja – zaštita od virusa za svakoga

, , ,

Tri tjelohranitelja – sinergistički učinak, češnjaka, vitamina D i probiotika stvorit će barijeru i spriječiti da virusi  prodru u tijelo.

Poštarina gratis!

Ovim proizvodom automatski ostvarujete pravo postati naš član!

 

636.92 Kn (84.53 €) 477.69 Kn (63.40 €)

Tri tjelohranitelja

Sinergistički učinak tri tjelohranitelja, češnjaka, vitamina D i probiotika stvorit će barijeru i spriječiti da virus prodire u vaše tijelo.

Ekstrakt češnjaka s peršinom izvor je nepresušnog bogatstva aktivnih tvari koje djeluju na cjelokupni organizam. Češnjak je svima dobro poznata biljka koja od davnina ima istaknuto mjesto u svakoj kućnoj ljekarni.

Češnjak, prvi od tri tjelohranitelja

Ove kapsule češnjaka kao prvi od tri tjelohranitelja, možete bez straha koristiti u svakoj prilici jer ne ostavljaju neugodan miris. Od sada u novom pojačanom pakiranju sa čak 1000 mg extrakta češnjaka

Popiti 1 kapsulu dnevno uz obrok.

Probiotik, drugi od tri tjelohranitelja

Proizvod Acidophilus sadrži 2 milijarde aktivnih crijevnih bakterija Lactobacillus acidophilus. To su najpoznatiji probiotički sojevi bakterija koji se u ovom proizvodu nalaze u liofiliziranom obliku zaštićeni kapsulom te se brzo aktiviraju u crijevima.

Probiotici će u medicini 21. stoljeća biti ono što su antibiotici bili u medicini 20. stoljeća.
(Dr. Michael L. McCann)

1 kapsula dnevno.

D vitamin kao jednako važan među tri tjelohranitelja

Vitamin D je vitamin topljiv u mastima, a s pravom se još naziva i sunčev vitamin zbog mogućnosti njegove sinteze u koži pod utjecajem ultraljubičastih zraka. Više od 70% europljana pati od nedostatka optimalnih doza vitamina D, a posebno su tome sklona djeca, te osobe koje tijekom sunčanog doba dana borave u zatvorenim prostorima (zaposlenici po uredima), starije osobe, trudnice i dojilje, te imunološki oslabljene osobe.

Održavajuća doza: 1 kap dnevno pomiješati sa tekućinom. U doba povećane opasnosti 3 x 1 kap. 

O sezonskim virusima

Zimi, zajedno sa hladnim, sumornim ili vlažnim vremenom, redovito stiže i sezona virusa. Iz godine u godinu, međutim, napadaju ne samo tradicionalni i poznati sojevi gripa, već i novi patogeni, koji se na međunarodnom nivou prošire po svijetu, pa se  organizam mora boriti protiv potencijalno dvostrukog napada.

Zašto su ove zaraze opasne?

Iako novi virusi kod zdravog i jakog organizma izazivaju samo uobičajene simptome obične gripe ili prehlade, isti predstavljaju mnogo ozbiljniji rizik u slučaju kroničnih bolesnika ili onih sa oslabljenim imunitetom.

Tko je najugroženiji?

Osobe sa kardiovaskularnim problemima i stariji ljudi su posebno rizične grupe. Obje infekcije se vrlo lako i brzo šire, i izazivaju vrlo visoke temperature, od čak 38°C i više, što samo po sebi predstavlja izuzetno veliko opterećenje, za ionako slabije funkcionalno srce. To lako može dovesti do aritmije, srčane insuficijencije ili čak infarkta.  Statistički podaci pokazuju da ova grupa ljudi ima značajno vecće šanse za dobiti gripu, kao i da se usljed toga razviju i prateće ozbiljne komplikacije, poput upale pluća, koja za srčane bolesnike (naročito kod starijih osoba) može biti fatalna.

Prema nekim istraživanjima, rizik od nastanka kardiovaskularnih poremećaja (infarkt miokarda, moždani udar) može se višestruko uvećati tijekom prva 3 dana gripe.

 

Tekstovi preuzeti iz časopisa CaliNews, Calivita Hrvatska i sa službene stranice Cafita i globalne mreže Calivita International

 

CALIVITAMINI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Pronađite nas i na INSTAGRAMU.

Također i na FACEBOOKU.