Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login

Super Soja Lecitin 100 kapsula

,

Kapsula lecitina iz sojinog zrna smanjuje štetne posljedice masne prehrane. Proizvod s kontinuiranom apsorpcijom.

126.32 Kn 90.00 Kn

Lecitin 100 kapsula – Hrana za mozak

Lecitin je prirodna tvar i najbolji izvor kolina, bitne komponente koja hrani mozak i pospješuje pamčenje. Lecitin se preporučuje osobama koje imaju bolne zglobove, teško se kreću ili su osjetljive na vremenske promjene (meteoropati), te onima s otežanom probavom masnoća.Pridonosi čvrstoći i kvaliteti kose.

Lecitin je masna tvar koju treba svaka stanica u ljudskom tijelu. On je ključna gradivna tvar staničnih membrana, čija je osnovna funkcija propuštanje hranjivih tvari u stanicu i eliminacija štetnih tvari iz stanice.
Lecitin s pravom nosi epitet hrana za mozak, jer izravno potiče memoriju i koncentraciju te sprečava pojavu demencije. Fosfatidilkolin, kao dio lecitina, sudjeluje u prijenosu živčanih impulsa i poruka između stanica (neurotransmiter). Lecitin razgrađuje masnoće i kolesterol, čisteći krvne žile od masnih depozita, što ga čini idealnom nadopunom za zdravlje srca i dobru cirkulaciju.

Kao lipotropna tvar (razgrađuje masnoće) neizostavan je dio prehrane kod svih poremećaja u radu žuči i jetre, nakon operacije žličnjaka, kod žučnih kamenaca i nelagode pri probavi masnoća u vidu grčeva, proljeva itd. Osim toga, lecitin potpomaže rad bubrega, olakšava probavu i omekšava stolicu te pomaže tijelu iskoristiti vitamine topive u mastima (A, D, E i K).
Široko je prihvaćen kao sredstvo koje na prirodan način, bez štetnih posljedica za organizam,smanjuje bolove izazvane artrozom zglobova, te olakšava kretanje. Izvrstan je pomagač svima koji su osjetljivi na vremenske promjene (meteoropati), a kod starijih osoba djeluje kao sredstvo za oporavak i vraća vitalnost. Lecitin daje kosi zdravu boju i smanjuje njezino opadanje. Pomoću lecitina se može spriječiti nastanak ekcema. Potpora je svim kurama mršavljenja.
Lecitin je nutrijent koji tijelo treba u velikim količinama (samo nervne stanice poredane jedna do druge čine kolonu od nekoliko tisuća kilometara).
Tijelo nam samo signalizira kada je razina lecitina u organizmu preniska – bol u zglobovima prilikom kretanja ili zaboravljanje samo su neki od znakova.

Super Soya Lecithin
uzima se prema potrebi (2-3 kapsule dnevno), po mogućnosti za vrijeme ili prije jela. Kod osobito jakih bolova u zglobovima navedene se količine mogu udvostručiti. Nije poznato nikakvo štetno djelovanje lecitina, a predoziranje je nemoguće.

PAŽNJA!
Kako lecitin sadrži značajne količine fosfora, kod dugotrajnih se kura lecitinom preporučuje dodatan unos kalcija (Strong Bones), zbog održavanja ravnoteže u omjeru kalcija i fosfora.

Svestrani pomagač.

Doziranje:

1-2 želatinske kapsule dnevno, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 100 želatinskih kapsula

Sastojci

 • soja lecitin 1200mg

Preporučujemo proizvod za:

 • KOSA-opadanje
 • Za bolju koncentraciju i pamćenje
 • "Pročišćavanje sebe ... znači da smo postali čisti u svakom području našeg života. I, kao što je čišćenje vrlo zarazno, pročišćavanje sebe nepogrešivo će dovesti do očišćenja i našeg okoliša." - Gandhi

  “Pročišćavanje sebe … znači da smo postali čisti u svakom području našeg života. I, kao što je čišćenje
  vrlo zarazno, pročišćavanje sebe nepogrešivo će dovesti do očišćenja i našeg
  okoliša.” – Gandhi

   

   

 

 

 

 

 

UPOZORENJE!

 • Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.
 • Suplementi ne mogu zamijeniti uravnoteženu prehranu.
 • Držite podalje od dohvata male djece.