Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login

Shake One Vanilija/Čokolada

,

Mogu ga koristiti sve dobne skupine. Koristan je osobama s povišenom masnoćom i šećerom, te osobama s metaboličkim sindromom.

Pri narudžbi u napomenu stavite, da li želite okus čokolada ili vanilija.

259.65 Kn 185.00 Kn

Zahvaljujući svojoj kompleksnoj formuli najkvalitetnijih bjelančevina, ugljikohidrata, biljaka i ostalih aktivnih tvari koje djeluju na metabolizam, Shake One može zamijeniti bilo koji obrok i međuobrok. Pruža osjećaj sitosti, smanjuje glad, potiče izgradnju mišića, sagorjevanje masnoća i termogenezu (stvaranje topline), pomaže regulaciju glukoze, inzulina i krvnih masnoća, smanjuje upalne parametre, djeluje kao antioksidans. Mogu ga koristiti sve dobne skupine. Koristan je osobama s povišenom masnoćom i šećerom, te osobama s metaboličkim sindromom.

Vaša 14-dnevna dijeta se temelji na ukusnom proteinskom shake-u. Izaberite bogati okus čokolade ili nevjerojatnu aromu vanilije i jednostavno pomiješajte ovaj moćan protein u prahu, s dodatkom vitamina, minerala, vlakana i kombinacija drugih tvari koji podržavaju gubitak težine (kao što su L-karnitin, krom, zeleni čaja i Acai), s mlijekom , žitaricama cjelovitog zrna ili običnom vodom, kako bi dobili hranjiv napitak koji je u potpunosti sposoban za zamjenu obroka i koji se uklapa savršeno u vašu prehranu.

Pri narudžbi u napomenu stavite, da li želite okus čokolada ili vanilija.