Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login

Pro-STP(60 kaps)

, , , , , , ,

Jeste li znali da

  • problemi s prostatom spadaju u sam vrh učestalosti oboljenja muškaraca
  • benigno povećanje prostate javlja se kod 80 % muškaraca.

Stoga, su, osim redovite kontrole, od iznimnog značaja i prirodne ljekovite tvari koje pozitvno djeluju kod problema s prostatom.

385.96 Kn 275.00 Kn

Opis proizvoda

Prostata je žlijezda koja je posebno ugrožena u zrelijoj životnoj dobi, uslijed narušene hormonalne ravnoteže i djelovanja slobodnih radikala. Bogat sadržaj pomno odabranog bilja i minerala osigurava najpotrebnije aktivne tvari kod problema prostatitisa, dobroćudnog povećanja prostate, te za ukupno zdravlje prostatičnog tkiva. Pogodan je i za ublažavanje tegoba u postoperativnom periodu, a doprinosi i prevenciji raka prostate.

Problemi s prostatom spadaju u sam vrh učestalosti oboljenja muškaraca. Uslijed hormonalnih promjena koje prate životnu dob, benigno povećanje prostate javlja se kod 80% muškaraca. Bolest se razvija postepeno, a karakteristične tegobe i simptomi su često i učestalo mokrenje, tanji i isprekidani mokraćni mlaz te nekontrolirano kapanje mokraće. Pored neugodnosti prouzrokovanih bolovima i simptomima koji mogu utjecati na spolni život, sve češće dolazi do pojave malignih oboljenja, pa je tako rak prostate drugi po učestalosti kod muške populacije. Osim redovite kontrole, od iznimnog su značaja i prirodne ljekovite tvari koje pozitvno djeluju kod problema s prostatom.

Pro-State Power sadrži osam komponenti koje učinkovito ublažavaju teškoće pri mokrenju i grčeve, djeluju antipiretički i dezinfekcijski, te poboljšavaju hormonalnu ravnotežu, ne uzrokujući smanjenje libida i potencije. Likopen ima snažan antioksidativni i antitumorski učinak. Serenoa repens efikasno smanjuje učestalost noćnog mokrenja, a sadrži sitosterole i masne kiseline koji blokiraju pretvorbu testosterona u nepoželjne derivate. Ovo je djelovanje potvrđeno u nizu istraživanja te se ova biljka nameće kao najbolje prirodno sredstvo za sprečavanje bujanja stanica prostate. Afrička šljiva sadrži sitosterole koji povoljno djeluju na hormonalnu ravnotežu muških spolnih hormona, povećava elastičnost mjehura te olakšava protok urina kroz mokraćni kanal. Laneno sjeme sadrži lignane koji imaju antikancerogeni učinak. Dokazano je da ljudi koji u prehrani koriste lignane manje obolijevaju od raka dojke, debelog crijeva i prostate. Osim toga, sadrži omega-3 masne kiseline, alfa-linolensku te linolnu kiselinu u pravilnim omjerima, što osigurava djelotvornost kod upalnih i degenerativnih procesa. Kopriva povoljno djeluje na akutne upalne procese mokraćnih kanala, upale bubrega i mjehura. Selen je element u tragovima, vrlo važan za muškarce, jer pojačava mušku spolnost te smanjuje neugodne simptome koji proizlaze iz nepravilne hormonalne aktivnosti. Selen je također neophodan za stvaranje sjemena. Cink ima važnu ulogu u reproduktivnom sistemu muškarca, jer stimulira sintezu testosterona koji olakšava i erekciju i ejakulaciju. Pokazao se vrlo djelotvoran u sprečavanju benigne hiperplazije prostate (BHP). Bioperin je biljni sastojak koji povećava biološku iskoristivost svih ostalih sastojaka Pro-State Powera.

300 mg ekstrakt bobica Sabal palme
150 mg ekstrakt lišća velike koprive
150 mg ulje lanenog sjemena
60 mg afrička šljiva
2.5 mg likopen kompleks
15 mg cink
80 µg selen
1 mg bioperin
“Mnogo je lakše biti ljubavnik, nego suprug, jer je lakše povremeno reći duhovite stvari, nego biti duhovit svaki dan”. - Honore de Balzac

“Mnogo je lakše biti ljubavnik, nego suprug, jer je lakše povremeno reći duhovite stvari, nego biti duhovit svaki dan”. – Honore de Balzac

UPOZORENJE!

  • Prije svake uporabe suplemenata konzultirajte svog liječnika.
  • Ovaj proizvod je formuliran isključivo za odrasle muškarce! Nije namijenjen djeci ni ženama.
  • Ovaj proizvod nije namijenjen za liječenje ili zaustavljanje ozbiljnog medicinskog stanja. Ako sumnjate da imate ozbiljan medicinski problem s prostatom, javite se liječniku!
  • Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.
  • Suplementi ne mogu zamijeniti uravnoteženu prehranu.
  • Držite podalje od dohvata male djece.