Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn (0.00 €)
Registracija | Login

Liver Aid – regeneracija i čišćenje jetre

, , , ,

Sadrži ekstrakt biljke Sylibum marianum, kompleks aminokiselina, kolin i lecitin koji zajedno doprinose čišćenju i boljoj funkciji jetre. Jetra je organ koji je posebno izložen štetnim tvarima iz okoliša (teški metali, razne kemikalije, pesticidi, aditivi, konzervansi…) i prekomjernom unosu lijekova i alkohola, te se zbog toga ovaj proizvod preporučuje uzimati periodično, kao potporu u procesima čišćenja i regeneracije.

522.39 Kn (69.33 €) 391.79 Kn (52.00 €)

Liver Aid je suvremeni dodatak prehrani, namijenjen čišćenju organizma u cjelini te kao potpora funkciji jetre.Jetra je centar metabolizma ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Njezin ključni zadatak je neutralizacija toksičnih tvari, pa ju slobodno možemo zvati industrijskom zonom ljudskog organizma.

U jetri se vrši i pregradnja (npr. beta karotena u vitamin A), sinteza i razgradnja aminokiselina, razgradnja kolesterola u žučne kiseline itd. Suvremeni život sa sobom donosi i opterećenje sve većeg zagađenja okoline, ali i sve veću prisutnost raznih kemikalija u hrani, kozmetičkim preparatima i vodi. Tu su i razni lijekovi, alkohol i virusi koji toksično djeluju na organizam, a naročito na jetru. Osim toga, uslijed poremećaja u razgradnji bjelančevina može se bitno povisiti razina amonijaka koji truje organizam, ometa energetski lanac i moždanu aktivnost.

Kada se tijelo ne uspije potpuno riješiti vanjskih i unutarnjih toksičnih tvari, dolazi do smetnji u izmjeni tvari, degenerativnih promjena u jetri, a posljedice se odražavaju na cjelokupno zdravlje organizma.

Livver Aid – pomoć jetri

Proizvod se zove Liver Aid, što u prijevodu znači pomoć jetri, jer njegovi sastojci pružaju potporu antioksidativnim i detoksifikacijskim funkcijama organizma u cjelini, a naročito stanicama jetre.
Aminokiseline metionin i L-cistein pomažu u eliminaciji štetnih i otrovnih nusproizvoda našeg metabolizma i u neutralizaciji slobodnih radikala.
L-cistein dodatno štiti stanice od štetnog utjecaja raznih zračenja te jača jetru i mozak.
Arginin i ornitin pomažu u odstranjivanju otrovnog amonijaka koji nastaje u organizmu i potrebni su za besprijekorno funkcioniranje jetre.

sikavicaKrom i karnitin, koji se nalaze u ovom preparatu, imaju važnu ulogu u metabolizmu masti. Liver Aid jeoplemenjen i ekstraktom sikavice ili osljebada (Sylibum marianum). Ova je biljka bogata ljekovitim sastojcima, među kojima se ističu flavonolignani (silimarin, silibin, silibinin, silidianin) kojima se pripisuje fitoestrogeno, hepatoprotektivno i antioksidativno djelovanje. Danas je znanstveno potvrđena fantastična sposobnost regeneracije oštećenih stanica uslijed antioksidativnog djelovanja ove biljke u zaštiti stanične membrane od peroksidacije lipida.

Istaknuta je i sposobnost aktivnih tvari sikavice u smirivanju upalnih procesa putem smanjenog formiranja upalnih tvari – leukotriena. Ova biljka dodatno potiče stvaranje mlijeka kod dojilja, opušta mišiće maternice i smanjuje grčeve uslijed menstrualnog ciklusa, smanjuje glavobolje povezane s ciklusom, balansira ženske hormone (estrogene), čisti krv o jetru, potiče eliminaciju toksina putem urina, odličan je digestiv, stimulira pražnjenje žučne vrećice, te olakšava funkciju žuči.

Zbog svega navedenog, Liver Aid predstavlja proizvod koji se preporučuje za redovitu upotrebu nekoliko puta godišnje, kao pomoć samoregeneracijskim procesima jetre i kao neizostavni proizvod u detoksifikacijskim kurama te u prevenciji i terapiji kod svih bolesti jetre.

Podrška jetri.

Doziranje:

3-6 kapsula dnevno, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 100 tableta

Sastojci

 • L-arginin 100mg
 • L-cistein 100mg
 • L-ornitin 100mg
 • metionin 100mg
 • alfa – ketoglutarska kiselina 100mg
 • L-karnitin 50mg
 • kolin 25mg
 • alfa-lipoična kiselina 12.5mg
 • ekstrakt sikavice (Silybum marianum) 15mg
 • krom 25mcg
 • selen 10mcg

Pročitajte više  o detoksikaciji cijelog organizma uz Liver Aid:

Detoksikacija – temelj dobrog imuno sustava!

Preporučujemo proizvod za:

"Naucio sam da svi zele zivjeti na vrhu planine, zaboravljajuci da se istinska sreca skriva u samom nacinu penjanja na vrh. " - GABRIEL GARCIA MARQUEZ

“Naucio sam da svi zele zivjeti na vrhu planine, zaboravljajuci da se istinska sreca skriva u samom nacinu penjanja na vrh. ” – GABRIEL GARCIA MARQUEZ

 

 

 

 

 

 

UPOZORENJE!

 • Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.
 • Suplementi ne mogu zamijeniti uravnoteženu prehranu.
 • Držite podalje od dohvata male djece. 

CALIVITAMINI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Pronađite nas i na INSTAGRAMU.

Također i na FACEBOOKU.