Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn (0.00 €)
Registracija | Login

Immunvirex – zaustavite napad patogena

,

Immunvirex sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina, minerala i biljnih aktivnih sastojaka koji svojim višestrukim djelovanjem pomažu u obrani od patogena.

 

300.37 Kn (39.87 €) 225.28 Kn (29.90 €)

Immunvirex je kompleksan dodatak prehrani s jedinstvenom kombinacijom vitamina, minerala i biljnih aktivnih sastojaka za potporu imunološkom sustavu. 

Sadrži cink i vitamin D koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Također ima i kvercetin koji pomaže kod regulacije imunološkog sustava i beta glukan koji stimulira imunološki sustav. Sadrži i dobre bakterije koje pomažu ravnoteži imunološkog sustava, kao i kudzu prah kao pomoć prirode.

POVEZNICA :

Imunvirex, detaljan opis iz CaliNews, Zima 2021

 

200 mg kvercetin
50 mg prah korijena kudzu (Pueraria lobata)
30 mg  beta glukan
10 mg cink
5 mg bioperin, ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum)
10 µg vitamin D3
100 milijuna (108) CFU
Sastojci
kvercetin dihidrat, tvar za želiranje (hidroksipropil metil celuloza), stabilizator (kalcijev karbonat), prah korijena kudzu, beta glukan, cinkov aspartat, rižine ljuske, tvar protiv zgrudnjavanja (silicijev dioksid), ekstrakt ploda crnog papra, kolekalciferol.

Ne koristiti za vrijeme trudnoće. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače, trudnicama i dojiljama.

Sadržaj preuzet sa službene stranica Calivita Hrvatska.

CALIVITAMINI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Pronađite nas i na INSTAGRAMU.

Također i na FACEBOOKU.