Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login

Gumići – ukusni multivitamini za djecu

,

Za vaše malene kikiće

Sugar Free Gummies (100 gumenih bombona)

245.61 Kn 175.00 Kn

 

Gumići – Vitamini i minerali za zadovoljavanje dječjih razvojnih potreba

Gumići za zdravije dijete. Od trenutka začeća pa sve do punoljetnosti traje razdoblje najintenzivnijih, najbržih, najzahtjevnijih promjena, kad mladi organizam buja životom i mijenja se pred našim očima. Zamislite koliko se metaboličkih procesa, biokemijskih i enzimskih reakcija zbiva svake minute, te kolika je to ogromna potreba za energijom. A da bi se mladi organizam razvio, fizički i psihički, potrebne su ogromne količine hranjivih i gradivnih tvari te vitamini i minerali bez kojih su procesi izgradnje nemogući. Važno je znati da se vitamini i minerali ne mogu sintetizirati u organizmu, već ih moramo osigurati isključivo putem hrane. Druga važna činjenica je da se većina vitamina i minerala ne mogu pohraniti u tjelesne zalihe, pa ih treba unositi svakodnevno. Pomanjkanje ili već manje odstupanje od potrebne količine ovih esencijalnih tvari može bitno usporiti i poremetiti tijek rasta i razvoja, onemogućiti razvoj imunološkog sustava, razvoj mozga i umnih sposobnosti, razvoj kostiju i zuba, a i potaknuti neželjene procese i bolesti. Zato su tu ukusni gumići, multivitaminska formula za Gumići su ukusni multivitamini u obliku gumenih bombona bez šećera za djecu. Gumići s prirodnom aromom ananasa, jagode i naranče sadrže vitamine i cink koji su potrebni za održavanje imuniteta kod djece.

Zašto suplementirati prehranu djeteta s esencijalnim hranjivima, vitaminima, mineralima i probioticima?

  • jer se vitamini ne mogu sintetizirati, niti pohraniti u zalihe, već ih trebamo unositi svakodnevno
  • jer istraživanja pokazuju da uzimanje omega-3 masnih kiselina tijekom trudnoće i dojenja može biti odlučujuće u ranom neurološkom razvoju djeteta što se naposljetku odražava na inteligenciju.
  • jer su B vitamini nužni za funkcioniranje imuniteta i razvoj živčanog sustava i vid
  • jer se C vitamin pojačano troši u rastu i razvoju, a ključan je i za neutralizaciju otrova iz hrane i okoliša
  • jer se C vitamin brine da tijelo upije maksimum željeza iz hrane, te je bitno za razvoj kostiju, tetiva i zuba
  • jer organizam u razvoju zahtijeva puno folne kiseline, a povrće, koje je njen glavni izvor, nije baš omiljena namirnica u dječjoj dobi! Folna kiselina, osim za razvoj, sprječava pojavu srčano-žilnih bolesti u odrasloj dobi.
  • jer B vitamini smanjuju razdražljivost, potiču moždane funkcije, pozitivno utječu na raspoloženje i koncentraciju
  • jer se cink brine o jakom imunitetu i treba ga nadoknaditi, pogotovo stoga što ima jako puno kradljivaca cinka – gazirana pića, slatkiši, grickalice, pudinzi, razni aditivi, bojila
  • jer su školska i predškolska djeca posebno izložena zarazama

Upotreba: 1 gumeni bombon dnevno nakon jela.

Sastav:

45 mg vitamin C (L-askorbinska kiselina)
6 mg niacin (nikotinamid)
1.5 mg cink (oksid)
1.3 mg pantotenska kiselina (kalcijev D-pantotenat)
1.1 mg vitamin B6 (piridoksin HCl)
150 µg folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina)
7.5 µg biotin (D-biotin)
0.6 µg vitamin B12 (cijanokobalamin)
PROČITAJTE JOŠ:

 

CALIVITAMINI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Pronađite nas i na INSTAGRAMU.

Također i na FACEBOOKU.

 

Sastojci:
sladila: maltitol i izomalat, voda, vitamin C, zgušnjivač: pektin, regulatori kiselosti: limunska kiselina i natrijev citrat,bojilo: beta karoten, niacin, prirodne arome (ekstrakti ananasa, jagode i naranče), bojilo (antocijanini iz ekstrakta crne mrkve), maltodekstrin, cinkov oksid, pantotenska kiselina, vitamin B6, folna kiselina, biotin, vitamin B12