Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn (0.00 €)
Registracija | Login

Gravital Juice – Super voće za super zdravlje

, , , , , , , , , , ,

Glavni aktivni sastojak GraVital Juice preparata je graviola (Annona muricata), kao i već dobro poznata i omiljena biljka Aloe Vera.

Graviola koja raste u Srednjoj i Južnoj Americi, gdje lokalni domorodci već stoljećima koriste velike zelene trnovite plodove ove biljke za tretiranje bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i protiv raznih upalnih procesa.

Okus biljke podsjeća na mješavinu jagoda i ananasa. Sadrži velike količine vitamina C i B, kao i mineralne materije. Voćni sok sadrži još i mangostin i nopal.

Poštarina gratis!

Ovim proizvodom automatski ostvarujete pravo postati naš član!

Tečaj konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna

571.61 Kn (75.87 €) 428.71 Kn (56.90 €)

Supervoće – Gravital Juice

Glavni aktivni sastojak GraVital Juice preparata je graviola (Annona muricata), kao i već dobro poznata i omiljena biljka Aloe Vera.

Graviola koja raste u Srednjoj i Južnoj Americi, gdje lokalni domorodci već stoljećima koriste velike zelene trnovite plodove ove biljke za tretiranje bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i protiv raznih upalnih procesa.

Okus biljke podsjeća na mješavinu jagoda i ananasa. Sadrži velike količine vitamina C i B, kao i mineralne materije. Voćni sok sadrži još i mangostin i nopal.

Tradicionalna medicina

  • U peruanskim Andama listovi graviole koriste se za liječenje prehlade, a sjemenke i plod za ubijanje nametnika
  • U peruanskoj Amazoni, lišće i kora koriste se za dijabetes, kao sedativ i za opuštanje mišića.
  • U brazilskoj Amazoni čaj graviole pije se kod tegoba s jetrom, ulje lišća i nezrelog voća pomiješano s maslinovim uljem za liječenje neuralgičnih bolova, reumatizma i artritisa.
  • Na Jamajci, Haitiju i Andama voće i/ili sok koriste se u slučajevima groznice, parazita, za zaustavljanje proljeva. Pulpa se koristi za poticanje probave, sok svježeg zrelog voća kao diuretik i smatra se izvrsnim lijekom kod hematurije i uretritisa.

Djelatne tvari

Glavna skupina djelatnih tvari su anonacea acetogenini, 40 do sada izoliranih, koje su u stvari izvedenice masnih kiselina. (2, 3) Anonacin je glavni acetogenin i najviše je sadržan u voću. Jedan plod sadrži oko 15 mg anonacina, a nektar ploda oko 36 mg. U plodu su prisutni anonain, anoniin, asimilobin. Acetogenini voća do sada su u istraživanjima pokazali antiparazitno djelovanje (Leishmania, Trypanosomia cruzi) (4, 5). Acetogenini lista, kore, sjemena i korijena u istraživanjima su pokazali in vitro citotoksično djelovanje na ljudskim stanicama nekih vrsta raka, a dosadašnja istraživanja dokumentirala su sljedeća djelovanja graviole: protubakterijsko, protutumorsko, antiparazitno, protuvirusno (Herpes simplex virus), antispasmodično, anticitotoksično, hipotenzivno (smanjuje tlak), sedativno, stomahik, vazodilatator, vermifug (odstranjivanje crijevnih crva) (10)

Riješite se herpesa

Virus herpes simpleks, koji je odgovoran za nastajanje herpesa na usnama, mnogim ljudima otežava život. Oslabljeni imunitet, povišena temperatura, uzimanje antibiotika, stres kao i menstruacija, mogu izazvati pojavu tih bolnih ranica, koje često ograničavaju i obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Jedno laboratorijsko ispitivanje je pokazalo, da je ekstrakt graviole spriječio razmnožavanje virusa herpesa. A to djelovanje graviole se može dodatno jačati uz protuupalno djelovanje Aloe Vere.

Zaboravite na reumu!

Upale su zaštitna reakcija organizma na djelovanje nekog patogena, ili neke unutrašnje ili vanjske povrede. U brojnim slučajevima je potreban i tretman za smanjivanje upale, jer upale često mogu izazvati i pojavu bolova. Tipičan primjer ovakve vrste upala su artritis i reuma. Graviola, Aloe Vera i mangostin mogu djelotvorno pomoći u savlađivanju takvih upala.

Kome preporučujemo?

Zahvaljujući antibakterijskom i antivirusnom djelovanju, graviola i Aloe Vera mogu doprinijeti svladavanju štetnih uzročnika koji napadaju organizam.
U slučaju gljivičnih oboljenja.
Za ublažavanje simptoma upale zglobova i reumatskih bolova.
Ako tražite efikasnu antioksidativnu zaštitu, graviola sa svojim visokim sadržajem vitamina C može se uspješno izboriti sa štetnim djelovanjem slobodnih radikala.

Prirodni poticatelj probave.

GraVital Juice kao tekući ParaProteX

 

Preparat ParaProteX ima veliku popularnost jer je zahvaljujući svom izuzetno efikasnom djelovanju koje ostvaruje protiv virusa, bakterija i gljivica, uspješno pomogao u rješavanju zdravstvenih problema mnogih osoba.

GraVital Juice tekući je preparat koji može pomoći svim osobama, koje ne vole tablete ili ih ne mogu progutati, ili bi voljeli uživati u svim prednostima koje pruža jedan sličan preparat porijeklom iz organskog uzgoja.

Trenutno se obavljaju brojna ispitivanja, koja za cilj imaju dokazivanje efikasnosti djelovanja graviole protiv malignih oboljenja.

Najveći i najstariji privatni centar za ispitivanje malignih oboljenja, Memorial Sloan Kettering Cancer Center, već je dao izjavu, da, iako još nisu vršena ispitivanja na ljudima, preliminarna ispitivanja ukazuju kako ekstrakt gaviole može uspješno spriječiti razvoj raka dojke, gušterače i kože.

Osmi dan nakon uporabe Gravital Juica, započeti obvezno sa uzimanjem 2 x 1 Acidophyllus caps!!!

Upotreba

1×30 ml (=2 jušne žlice) ili prema savjetu stručne osobe.

Sastojci

9585mg pire ploda graviole iz organskog uzgoja (Annona muricata)
8580mg sok lista Aloe vera iz organskog uzgoja (Aloe barbadensis miller)
1430mg pire ploda mangostina iz organskog uzgoja (Garcinia mangostana)
1430mg list i plod indijske smokve iz organskog uzgoja (Opuntia ficus indica)

Nuspojave i kontraindikacije korištenja graviole
Produžena višemjesečna primjena može dovesti do gubitka korisnih bakterija u probavnom traktu te se preporučuje primjena probiotika. Kada se uzima u velikim količinama, može izazvati mučninu ili povraćanje. Ne preporučuje se osobama koje imaju izrazito nizak tlak. Ne preporučuje se osobama koje imaju Parkinsonovu ili neku drugu neurološku bolest. Ne preporučuje se tijekom trudnoće i dojenja.

Graviola Super Voće – spoznaje i istraživanja

Tekstovi preuzeti iz časopisa CaliNews, Calivita Hrvatska i sa službene stranice Cafita

CALIVITAMINI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Pronađite nas i na INSTAGRAMU.

Također i na FACEBOOKU.

2 x GRAVITAL JUICE = -10%