Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login

Aquabelle losion (150 ml)

Hidratantni losion za čišćenje vaš je prvi korak prema očuvanju ljepote kože. Izvrsno će poslužiti i za skidanje šminke, a sadrži i vitamin E koji pruža zaštitu protiv štetnih učinaka slobodnih radikala.

119.29 Kn 85.00 Kn

Losion za čišćenje lica s uljem avokada i jojobe kožu lica nježno čisti i osigurava joj potrebnu vlažnost.

aquabelle_pwfj356xOva jedinstvena formula čisti i tonira vašu kožu u jednom potezu. Stoga ga nije potrebno ispirati sa lica. Njegovi Aktivni sastojci odlično hrane kožu. Ulje jojobe ima sastav sličan sebumu, zahvaljujući čemu se često koristi kao temelj u kozmetičkim proizvodima. Ima ugodno i osvježavajuće djelovanje.

Sve to, obogatili smo sa posebnom DD vodom (voda sa smanjenom razinom deuterija), koju možete pronaći samo u malom broju ekskluzivnih kozmetičkih proizvoda. Možda ste čuli da što je niža razina deuterija u vodi, to je sporiji proces starenja. Koža tu nije nikakva iznimka. DD voda može pospješiti sposobnost kože da zadržava vodu i strukturu molekula kolagena, čime utječe na smanjenje bora i rizika od kožnih deformacija. Može čak pogodovati vitalnosti zdravih stanica.

 

Voda sa smanjenom razinom deuterija je apsolutno sigurna za uporabu, ne izaziva nikakav toksični efekt, te kao takva stvara posebnu pogodnost za kožu, jer obnavlja njene stanice.

Pakiranje: 150ml

Sastojci:
DD voda
ulje jojobe
ulje avokada
bisabolol
"Uvijek traži ljepotu u životu. Uhvati te trenutke, ostalo će proći! Nikada ne kukaj nad poteškoćama života, tako dugo dok u nejmu možeš naći ljepotu i ljupkost." - Johann Wolfgang von Goethe

“Uvijek traži ljepotu u životu. Uhvati te trenutke, ostalo će proći! Nikada ne kukaj nad poteškoćama života, tako dugo dok u nejmu možeš naći ljepotu i ljupkost.” – Johann Wolfgang von Goethe