Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login

Aquabelle hranjiva krema (50 ml)

Noćna hranjiva krema sadrži kompleks jojobinog, avokadovog i maslinovog ulja bogatog skvalanom i DD vodom. Obnavljanje skvalana koji se prirodno nalazi u površinskom sloju kože, ali rapidno nestaje nakon 25. godine života, vitalno je za zdravlje kože. Skvalan omekšava kožu te omogućava i bolje prodiranje drugih hranjivih i zaštitnih tvari dublje u kožu.

99.65 Kn 71.00 Kn

aquabelle_pwfj356xNoćna regenerativna krema koja dubinski vlaži i hrani kožu, na bazi vode sa smanjenim sadržajem deuterija. Sadrži ulje avokada, prirodni ekstrakt maslinovog ulja-squalan, vitamin E i ureu.

Poseban sastojak ove kreme je emulzija koju čine DD voda i Squalan (esencija maslinovog ulja). To je jedinstvena emulzija koja je istovremeno ulje u vodi i voda u ulju, što ima trenutačan hidratizirajući i hranjiv učinak. Aktivni sastojci postepeno prodiru u kožu čime se ostvaruje duboka hidracija. Ulje avokada hrani i pomlađuje suhu kožu te ima sjajan učinak i na zrelu kožu. Zahvaljujući vitaminima E i A može se nanositi ne samo na suhu već i na problematičnu kožu (primjerice psorijatičnu). Idealna je za noćnu njegu.

 

 

 

Pakiranje: 50ml

Sastojci:
DD voda
Squalan (esencija maslinova ulja)
Ulje avokada
Vitamin E
Glicerin
Urea
Allantoin
Dimethicone
"Uvijek traži ljepotu u životu. Uhvati te trenutke, ostalo će proći! Nikada ne kukaj nad poteškoćama života, tako dugo dok u nejmu možeš naći ljepotu i ljupkost." - Johann Wolfgang von Goethe

“Uvijek traži ljepotu u životu. Uhvati te trenutke, ostalo će proći! Nikada ne kukaj nad poteškoćama života, tako dugo dok u nejmu možeš naći ljepotu i ljupkost.” – Johann Wolfgang von Goethe