Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn (0.00 €)
Registracija | Login

Aquarion 9 -filtrirana, alkalizirana, ionizirana voda

, , , , , , , ,
Aquarion je uređaj koji nam omogućuje da u svom domu pijemo kvalitetnu, živu vodu koja je:
   • lonizirana voda za piće koja svojim alkalnim svojstvima može pomoći u uspostavi PH ravnoteže u organizmu.
   • Pročišćena od teških metala i otrovnih tvari, bakterija i virusa.
   • Zakiseljena za vanjsku upotrebu kojom možemo tretirati kožne promjene.
   • Energizirana voda koja lakše prodire u stanice te na taj način potpunije hidratizira organizam.

 

24,602.65 Kn (3,265.33 €) 18,451.99 Kn (2,449.00 €)

Aquarion 9: Aquarion u novom ruhu

Aquarion 9

Posljedica današnjeg brzog načina života je da pijemo sve manje vode, i to kvalitetne vode, iako je voda od vitalne važnosti: između ostalog pomaže apsorpciju nutrijenata, pridonosi regulaciji tjelesne temperature, otapa metabolite koji nam više nisu potrebni. Zbog stalne dehidracije, naše tijelo prvo pokušava vodu uzeti iz kože, zatim iz probavnog sustava, a na kraju i iz mozga, što izaziva niz problema ovisno o stupnju nedostatka vode: zatvor, umor, manjak pažnje.

Zašto odabrati novi uređaj Aquarion 9?

Aquarion 9

 • Vrhunska tehnologija, elektrolitička komora sa 9 ploča od titana, nanotehnologijom obložena platinom.  Vrhunska tehnologija s 9 ploča učinkovitija je za održavanje stabilnosti pH, ORP i molekularnog vodika, omogućavajući bolji protok vode.
 • 0,01 mikron BioStone filter s bakteriostatičkim srebrom, aktivnim ugljenom, vlaknastim filterom, filtrom za ultrafiltraciju.  Vrlo dobar stupanj filtracije (ultrafiltracija) i bakteriostatsko svojstvo srebra određuju uklanjanje sedimenata, klora i patogenih mikroorganizama iz vode, a istovremeno sprečavaju njihov razvoj na površini filtra.  Glavna prednost je što ovi filtri drže u vodi sve minerale potrebne za ljudsko tijelo.  Dobiva se mikrobiološki čista voda bogata mineralima, čistog okusa.
 • Moderan, inteligentan i intuitivan dizajn.  Zaslon osjetljiv na dodir opremljen glasovnom potvrdom naredbi, što povećava stupanj sigurnosti u odabiru pH vrijednosti.
 • Opremljen je visokoučinkovitim i patentiranim DARC sustavom za samočišćenje.  Automatski ciklus čišćenja pokreće se nakon svake uporabe uređaja.
 • Opremljen indikatorom koji prikazuje vijek trajanja filtra u stvarnom vremenu.  Tehnologija visokih performansi omogućava korisniku da bude obaviješten kada filtar treba zamijeniti.
 • To je održivo i pouzdano rješenje koje vam omogućuje uštedu novca.  Nikada ne smijete kupovati vodu u bocama zbog problema s recikliranjem.

aquarion 9

Aquarion 9

Aquarion9 je uređaj koji nam omogućuje da u svome domu pijemo alkalnu i pročišćenu vodu.

Vodu bogatu kisikom i negativno nabijenim ionima. Takvu vodu se često naziva živom vodom zbog svojih antioksidacijskih učinaka i alkalizacije organizma.

Aquarion9 proizvodi i kiselu vodu koja je pogodna za vanjsku upotrebu, te se među ostalim može koristiti za čišćenje kože, kod problema s gljivicama, te za čišćenje u domaćinstvu.

Aquarion9 ima devet ćelija od titana obloženih platinom i BioStone filter koji čiste, ioniziraju i alkaliziraju vodu iz slavine. Veći broj ćelija značajno povećava i učinkovitost uređaja, jer se proizvodi voda sa stabilnijim pH i jačim antioksidativnim djelovanjem. Uređajem se jednostavno upravlja pomoću modernih dodirnih tipki. Odlikuje se i mehanizmom za samočišćenje ćelija i tipkom za automatsko isključivanje.

Aquarion 9: Pročišćena voda

Za čistoću vode zadužen je višeslojni BioStone filter koji potpuno uklanja polutante (kemikalije, pesticidi), bakterije, protozoe, viruse, teške metale, klor. Većina filtera na tržištu uklanja samo veće čestice, veće bakterije, protozoe, ali ne i manje bakterije i viruse. BioStone Basic i BioStone Ultrawater filteri napravljeni su od više komponenti koje zajedno stvaraju eksponencijalni sinergistički učinak koji im omogućuje puno bolju razinu filtracije od bilo kojeg drugog filtera slične veličine. Biostone filter iz vode ne uklanja za zdravlje nužne minerale poput kalcija, magnezija, kalija.

Aquarion 9: Alkalna voda

U titan/platinastoj posudi odvija se proces ionizacije te dobivamo alkalnu (lužnatu) i kiselu vodu. Lužnata voda sadržava 1 kisikov atom i 1 vodik (OH), dok molekule kisele vode imaju jedan atom kisika i 3 atoma vodika (H3O+). Ovako ionizirana voda ima i posebna fizikalna svojstva. Naime molekule vode u prirodi ne dolaze pojedinačno već u nakupinama (klasterima) od 12 i više molekula koje su prevelike da bi ih stanica upila izravno.

Ionizirana voda sadrži, pak, nakupine od 6 molekula vode (šesterokutni oblik) pa se naziva i mikrovoda. Mikrovoda izravno ulazi u stanicu kroz stanične pore (akvaporini) te je hidratacijska sposobnost mikrovode 6 puta jača od obične vode. Alkalizirana voda utječe na održavanje optimalne pH vrijednosti tjelesnih tekućina što je osnovni preduvjet očuvanja zdravlja stanica, tkiva i organa. Konzumacijom ovakve vode povećava se sposobnost otapanja tvari, što se odražava na ubrzano uklanjanje otrova iz tijela, a djelotvornost metabolizma višestruko je učinkovitija.

aquarion 9Aquarion 9: Ionizirana, reducirana voda

Voda iz Aquariona ima negativan oksido-redukcijski potencijal (-ORP) te se zbog toga još i naziva reducirana voda. Negativan ORP označava da je otopina bogata elektronima tj. oslikava sposobnost tekućine da neutralizira slobodne radikale, tj ponaša se kao antioksidans. Pozitivan ORP, s druge strane, znači da je otopina sklona okisdaciji (djeluje oksidacijski – krade elektrone). Najznačajnija razlika vode iz Aquariona i slavinske vode, kao i vode iz boce, je upravo u vrijednosti ORP-a. Slavinska i flaširana voda imaju pozitivan ORP (+200 mV i više) što znači da su siromašne elektronima pa ih nazivaju i mrtvom vodom.

Voda iz Aquariona ima negativan ORP (do -500 mV), što znači da je to reducirana voda bogata elektronima! To je glavna odlike izvorske žive vode. Pijenje reducirane, elektronima bogate vode, dobiva posebno na značaju danas, kada je većina hrane znatno oksidirana i djeluje kao kradljivac elektrona te negativno utječe na kemijska svojstva tjelesnih tekućina. Suprotno tome, prehrana organski uzgojenom hranom te pijenje žive vode pozitivno utječe na stanično zdravlje i zdravlje organizma u cjelini. Prvi su zdravstvenu vrijednost reducirane lužnate vode zamijetili u Japanu gdje se ona koristi od davne 1965. godine na preporuku njihova Ministarstva zdravstva, a danas ju koriste mnoge svjetski poznate klinike, kao Mayo, zbog mnogobrojnih pozitivnih zdravstvenih učinaka.

Aquarion 9: Kisela voda

Kisela voda, koja se paralelno proizvodi tijekom ionizacije i odvaja u poseban tok u uređaju, je vrlo dobra za zdravlje kože. Posebno se preporučuje osobama koje imaju gljivice na koži ili noktima, a u tu svrhu se preporučuje namakanje u kiseloj vodi.

Žene je mogu koristiti za intimnu njegu za održavanje zdravlja vaginalne flore. Može se koristiti nakon brijanja, kod problema s aknama, kao dodatak kupkama i za ispiranje nosne šupljine (hunjavica, upale, alergijski rinitis). Može se koristiti i u kućanstvu za čišćenje i dezinfekciju površina, jer kiselost vode utječe na stanični zid mikroorganizama (npr. bakterija).

Cijena za članove:
18.779,00

 

OVDJE MOŽETE PROČITATI DETALJNIJE I OPŠIRNIJE O UREĐAJU, ALKALIZACIJI, IONIZACIJI I FILTRACIJI KOJU VAM UREĐAJ PRUŽA:

KLIKNI OVDJE I PROČITAJ VIŠE: AQUARION DETALJNO

 

UPOZORENJE:

Zakiseljena voda namijenjena je isključivo vanjskoj uporabi i NIJE ZA PIĆE.  

Za piće koristiti isključivo alkaliziranu vodu!

 

 

CALIVITAMINI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Pronađite nas i na INSTAGRAMU.

Također i na FACEBOOKU.