Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login

Organski noni – 2 x na jednom računu = 10% popusta

, , , , , , ,

CaliVita Organski (bio) Noni je finog okusa, a očuvanost enzima i ostalih aktivnih tvari zagarantirana je nepropusnom HDPE medicinskom ambalažom.

968.42 Kn 621.00 Kn

Akcija: 2 ili više Organic Nonija na jednom računu= -10%

CaliVita Organski Noni je finog okusa, a očuvanost enzima i ostalih aktivnih tvari zagarantirana je nepropusnom HDPE medicinskom ambalažom.

Djelovanje prokseronina, serotonina, skolpoletina i damankantala iskusit će savka stanica i svaki tjelesni sustav u našem organizmu, od hormonalnog do imunološkog.

Organski Noni naš je novi proizvod. Kontrolirani bio uzgoj ploda s dodatkom prirodne arome organske (bio) maline osiguravaju izvrstan okus i dodatnu vrijednost eko uzgoja.

Organski Noni je adaptogena biljka čija je popularnost temeljena na najvećem sadržaju prokseronina u prirodi. Čitav niz zanimljivih tvari čini u plodu nonija jedinstvenu cjelinu koja na staničnoj razini proizvodi i jedinstven biološki učinak. Visoki sadržaj djelatnih tvari, farmaceutska kvaliteta sirovine, savršena očuvanost nepropusnom ambalažom i ugodan okus opravdavaju dugogodišnju popularnost Noni soka.

ORGANSKI NONI – DOMOVINA

Domovina Nonija je Francuska Polinezija u Tihom oceanu, skupina od 118 otoka i atola, među kojima je najpoznatiji Tahiti. Noni je poznat kao kraljica voća, a koristi se više od 2000 godina kao prirodni tonik i lijek za poremećenu ravnotežu probavnog, crijevnog i dišnog sustava te imuniteta. Znanstvena istraživanja provedena tijekom posljednjih godina otkrivaju sve veći broj djelatnih tvari Nonija. Tako stoljetna privrženost starosjedioca prema ovom voću dobiva i znanstveno objašnjenje.

Tvar po kojoj je Organski noni postao poznat i koja je na neki način temelj njegovih terapeutskih sposobnosti je velika molekula prokseronina. Nju organizam (jetra) pretvara u fiziološki aktivni oblik kseronin. Tijelo koristi kseronin u ciljanim stanicama za pokretanje metaboličkih procesa. To se zbiva na staničnoj razini posredstvom bjelančevina. Naime, mnoge bjelančevine koriste kseronin za svoju aktivnost što se odražava na funkcioniranje cjelokupnog organizma. To ne iznenađuje budući da su bjelančevine ključne životne tvari.  One omogućuju transport hranjivih tvari diljem organizma. Čine osnovnu građu našega tijela i djeluju kao hormoni. Djeluju kao enzimi koordinirajući sve tjelesne procese na molekularnoj razini te na kraju djeluju kao protutijela u imunološkom sustavu. Koristeći kseronin stanice se mogu brže i uspješnije obnavljati, no za svaku obnovu treba vremena pa za tu svrhu Noni treba koristiti najmanje 3 mjeseca.

GLAVNI SASTOJCI U BOCI ORGANSKI NONI

Skopoletin pojačava proizvodnju serotonina i melatonina u organizmu. Redovitom uporabom nonija osiguravamo njihove normalne razine u mozgu. Tto izaziva bolje raspoloženje, bolji san, suzbijanje potištenosti i napada migrene. Također se i smanjuje /regulira osjećaj gladi koji je često posljedica stresa i nemira. S obzirom da skopoletin općenito možemo opisati kao tvar za opuštanje, dobrobit se očituje i kod povišenog kao i sniženog krvnog tlaka, grčeva, mišićnih i menstruacijskih bolova, astme i plućnih tegoba itd.

Damnakantal sudjeluje u procesima kontrole stanične diobe te tako koči nekontrolirano bujanje stanica. Može pomoći i pri zaštiti od negativnih posljedica zračenja na ljudski organizam. Budući da sudjeluje u postizanju optimalne razine tzv. T- i B-stanica, pojačava djelotvornost imuniteta.

Aktivne tvari koje ima Organski Noni pospješuju proizvodnju dušičnog monoksida (NO) koji je prisutan u gotovo svim tjelesnim funkcijama i nužan za njihovo odvijanje. Ova jednostavna, ali djelotvorna molekula ima sposobnost smanjiti angioznu bol. Sprečava tvorbu krvnih ugrušaka te putem mehanizma opuštanja krvnih žila doprinosi smanjenju visokog krvnog tlaka. Dušični monoksid poboljšava rad crijeva, sprečava lijepljenje krvnih pločica (trombocita), pomaže izlučivanju inzulina, hormona rasta, a poznato je i priznato prirodno sredstvo za potenciju.

Manje poznata tvar je i limonen, tvar snažnog protutumorskog djelovanja. Kao sastojak nonija djeluje sinergijski sa prokseroninom i damnakantalom. Tu su i eugenol i asperulozid, tvari protuupalnog djelovanja.

Pakiranje CaliVita organski (bio) Noni sok:

  • 946 ml

Sastav u 30 ml soka – Organski (bio) Noni:

  • sok ploda nonija iz organskog uzgoja  100%

Upotreba:

1 -3 x 30 ml (čep sa pakiranja sadrži 30ml) dnevno, ujutro 30 min prije obroka. Za doziranje koristiti čep s orginalnog pakiranja, plastičnu žlicu ili staklenu čašicu.
Nakon konzumacije soka nonija ne preporučuje se piti kava niti pušiti cigarete još barem dva sata. Noni se nalazi na listi potpuno sigurnih biljaka (GRAS lista FDA) te ga mogu uzimati i djeca, a dnevna količina je upola manja nego za odrasle.

TAKOĐER IMAMO U PONUDI AKCIJU 3+1 FLAŠA GRATIS

DAROVI ZEMLJE, VODE I SUNCA "Kamenje je zemlja, Vjetar je zrak, Sunce je kralj, a More voda. Kad to sve spojimo zajedno, život se rađa, a on je tajna u samom sebi" - Deepak Chopra

DAROVI ZEMLJE, VODE I SUNCA
“Kamenje je zemlja, Vjetar je zrak, Sunce je kralj, a More voda. Kad to sve spojimo zajedno, život se rađa, a on je tajna u samom sebi” – Deepak Chopra

UPOZORENJE!

  • Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.
  • Suplementi ne mogu zamijeniti uravnoteženu prehranu.
  • Držite podalje od dohvata male djece. 

CALIVITAMINI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Pronađite nas i na INSTAGRAMU.

Također i na FACEBOOKU.