Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn (0.00 €)
Registracija | Login

Ostvarite popust 25 %

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25 %), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 340,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 340,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći put kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji? 

091 222 7723

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu proizvoda ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju proizvoda daje Calivita stručni tim. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Aquarion

aquarion 9

Bioharmonex BH 4.0

Biorezonator

Organic NONI paket 3+1 GRATIS

xa0173_n

E-Protect Home Set

e-protect home

Gore navedeni proizvodi ili sastavni dijelovi proizvoda nisu namijenjeni ikakvom dijagnosticiranju, liječenju, izlječenju ili prevenciji bilo koje bolesti ili stanja. Nikakva izjava, navod, mišljenje ili informacija koja se odnosi na bilo koji proizvod ili sastavni dio proizvoda neće se smatrati medicinskim mišljenjem/savjetom. Nikakva izjava, mišljenje ili informacija koja se odnosi na bilo koji proizvod nije ispitivana niti odobrena od strane bilo kojeg javnog tijela u bilo kojoj državi. Kontrolor podataka nezavisni je distributer CaliVita® International proizvoda i vlasnik je web stranice kojom rukovodi i održava je.

Sve informacije na cali-vitamini.com, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, grafiku, slike i druge materijale sadržane na web stranici, namijenjene su isključivo za vaše opće znanje i informacije i nisu zamjena za medicinski savjet ili liječenje za određena medicinska stanja. Dokumentacija ili sadržaj na ovim stranicama nisu  službeno odobreni od strane bilo kojeg javnog tijela u bilo kojoj državi.

Medicinski savjet je dijagnoza i specifična primjena lijekova za pojedinca u jedinstvenim okolnostima. Ni na koji način, oblik, ili vrstu, nemojte informacije koje nudimo tumačiti/uzeti kao medicinski savjet, niti one zamjenjuju odnos liječnik/pacijent.

Preporučujemo da uvijek provjerite sa svojim liječnikom ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica o svom specifičnom stanju; ili prije početka novog programa liječenja, ako želite profesionalno mišljenje, da su naše informacije, a vaše tumačenje naših informacijama, u skladu sa vašom osobnom situacijom.

Nikad nemojte zanemariti profesionalni medicinski savjet ili ga odgoditi zatražiti zbog nečega što ste pročitali na ovoj web stranici ili drugim web stranicama koji su povezane (link) s našima!

cali-vitamini.com nije odgovoran za bilo koju samodijagnozu ili dijagnozu trećih strana, načinjenu od strane posjetitelja na temelju sadržaja ove web stranice.

cali-vitamini.com ni na koji način ne podupire bilo koji od komercijalnih proizvoda ili usluga spomenutih i savjetovanih na ovim stranicama kao ni na bilo kojem linku na ove stranice.

cali-vitamini.com ne odgovara solidarno ili zajednički za bilo kakav izravan ili neizravan zahtjev, gubitak ili štetu koja proizlazi iz korištenja ove web stranice, sadržaj, reklama (e) i / ili bilo koje web stranice (e) povezane sa ili iz njega.

cali-vitamini.com ne snosi nikakvu odgovornost pojedinačno ili zajednički za bilo kakav izravan ili neizravan zahtjev ili tvrdnju, gubitak ili štetu koja proizlazi iz korištenja ove web stranice, sadržaja, oglasa i/ili bilo koje web stranice povezane sa ovom stranicom ili iz ove stranice.