Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login

Ostvarite popust 30%

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

 

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

darkfield_baner2

Mikroskopska analiza živih stanica krvi može pokazati: kvalitativno stanje crvenih krvnih stanica (eritrocita), bijelih krvnih stanica (leukocita) i krvnih pločica (trombocita) nepovoljan učinak slobodnih radikala na krvne stanice i potrebu za korištenjem antioksidanata predispoziciju za…

Saznaj više »

metabolic-balance-400x320

 – uspješan program za cjelovito jačanje metabolizma i reguliranje tjelesne težine Napokon je i u Hrvatsku stigao matabolic balance! Dr. Funfack, čuveni liječnik internist iz Munchena, s timom liječnika, prehrambenih stručnjaka, a naposlijetku i informatičara koji djeluju u Institutu…

Saznaj više >>

.

Aquarion

aquarion-fontana-velika

Bioharmonex BH 4.0

bh4-duo-pics

Organic NONI paket 3+1 GRATIS

xa0173_n

E-Protect Home Set

CE0071_n