OSTVARITE POPUST 30%

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.

Dodatna pogodnost kupovine jednog zadanog proizvoda sa 50% popusta prilikom učlanjenja!

Ukoliko prilikom učlanjenja, iznos kupovine na jednom računu bude veći od 500 komercijalnih bodova(KB), što iznosi 625,00 kn, ostvarujete dodatnu mogućnost dajedan od zadanih proizvoda kupite sa50% popusta. Proizvodi sa 50% popusta imaju 50% manje bonusne i komercijalne bodove.

Zadani proizvodi su:
Ocean 21
TrimeX
Menopausal Formula
SambuRex
Liquid Chlorophyll
Rhodiolin
Liver Aid
Oxy max
Lutein Plus
Beauty Formula
Organic Acai

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje dipl.ing.biotehnol. mag. Renata Armanda i neki od liječnika u sustavu Calivita Int.. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko pak želite postati naš član, to možete tako što popunite pristupnicu koju možete dobiti od nas e-mailom, te nam je vratiti skeniranu ili fotografiranu, ili tako što se online registrirate klikom na donji gumb, te nakon što dobijete mail potvrde, o tome nas povratno obavijestite:

UČLANI SE 

KONTAKTIRAJ NAS