Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn (0.00 €)
Registracija | Login

 Naša vjera i predanost zdravom življenju, beskompromisna kvaliteta i uspjeh u poslu utemeljeni na suradnji i dijeljenju informacija ostaju čvrsti i nepokolebljivi kao i uvijek. To nam omogućuje da budemo otvoreni i spremni suočiti se sa izazovima nove ere…

Gerry Hargitai, osnivač i predsjednik

 

CaliVita International je multinacionalna kompanija, koja proizvodi i distribuira vrhunske proizvode na području zdravlja i vitalnosti. CaliVita International osnovana je prije 20 godina, a prisutna je u više od 40 zemalja svijeta, te na svjetsko tržište stavlja visokokvalitetne dodatke prehrani, vitamine, kozmetičke proizvode, uređaje za očuvanje zdravlja te proizvode za održavanje kućanstva.

Konzumiranje dodataka prehrani je koristan sastavni dio modernog načina života. Od velike je važnosti koje proizvode i sastojke konzumirate. CaliVita International ulaže sve napore da bi svojim kupcima pružila ono što je za njih najbolje.

Naši stručnjaci čuvaju kvalitetu i kontroliraju proizvode, od njihovog podrijetla do trenutka kada dospiju do potrošača, a vama osiguravaju informativne materijale iz kojih možete dobiti širok spektar informacija koje se odnose na tradicionalnu medicinu i posljednja znanstvena otkrića.

Naš je cilj zadovoljiti potrebe naših potrošača na najvišoj razini izvrsnošću naših proizvoda i usluga. Kontinuirano širimo popis raspoloživih usluga kako bismo osigurali izvršenje naših ciljeva i poslovanje koje je dugoročno učinkovito.

Uvijek dostupni
Naša vam je usluga uvijek na raspolaganju, putem webshop-a i putem telefona, gdje uvijek možete dobiti informacije i naručiti proizvode.

Poruku sa svojim upitima i sugestijama možete nam uputiti 24 sata dnevno putem naše web stranice, preko izbornika “Kontakt”. Na vaše ćemo upite odgovoriti u najkraćem roku.

Praktično naručivanje

Moderna on-line platforma, koja uključuje web stranicu i web trgovinu osigurava brzo i pravovremeno naručivanje iz ugode vašeg doma te uslugu dostave do vaših vrata. Za narudžbe iznad 300,00 kn dostava do vaših vrata je besplatna.

Najsvježije informacije
Nudimo brojne informacije o našim proizvodima i poslovnoj mogućnosti, kao što su informacije potrebne da biste započeli vlastiti posao i najsvježije informacije putem web stranice, on-line newslettera i tiskanih publikacija: časopisa CaliNews, letaka, brošura i cjenika.

Stručna savjetovanja
Naši su vam iskusni profesionalci na usluzi kako bi odgovorili na bilo koje pitanje koje biste mogli imati o prehrani, zdravlju ili pojedinom proizvodu. Odaberite izbornik “Pitajte naše stručnjake” ili stupite u kontakt s CaliVitinim stručnim savjetnikom.

Garancija i usluga
Ne samo da dajemo 100% garanciju, već ako se iz bilo kojeg razloga predomislite, unutar 30 dana od kupnje proizvoda, obeštetit ćemo vas za neotvoreni proizvod kupljen od nas ili vam za uplaćeni iznos umanjiti iznos sljedeće narudžbe.

U slučaju kvara bilo kojeg našeg elektroničkog aparata, brz i pouzdan servis pomoći će vam da što prije ponovno uživate u učincima koje ovi aparati imaju na održavanje vašeg zdravlja.

Budućnost

Tijekom proteklih 20 godina CaliVita je bila globalni ambasador zdravog načina življenja i pravilne prehrane, šireći ovu ideju u više od 38 zemalja širom svijeta.

image001

CaliVitina vizija za budućnost je globalno širenje i unapređenje misije osnaživanja sve većeg broja ljudi u preuzimanju kontrole nad svojim životom, prihvaćanju zdravijeg i aktivnijeg životnog stila, obraćanju više pažnje na pravilnu prehranu i postizanju veće financijske neovisnosti.

Kako postići taj cilj?

Šireći naš spektar proizvoda kako bi se ugradili najnovija i najnaprednija znanstvena dostignuća koja se odnose na optimiziranje zdravlja i metaboličkih funkcija.
Precizirajući našu liniju proizvoda kako bi se upotreba prirodnih sastojaka svela na najveću, a aditiva na najmanju mjeru.
Nastojeći našu ambalažu, skladištenje i dostavu proizvoda učiniti u što većoj mjeri ekološkima.
Unapređujući kanale komunikacije i pružanja podrške našim cijenjenim članovima.
Kreirajući dodatne poticajne i motivacijske programe kako bi članovima pomogli u ostvarenju još viših ciljeva.
· Inicijativama za štirenje mreže u nove države i na nove kontinente.

Follow @ Cali Vitamini ‘s board Cali Vitamini Board on Pinterest.

Autorsko pravo:

Sadržaj i struktura web stranice cali-vitamini.com zaštićeni su autorskim pravom. Svako umnožavanje ili uporaba informacija te podataka, osobito tekstova, dijelova tekstova ili slika iziskuje prethodno ishođenje suglasnosti redakcije.

Calfit d.o.o. jamči za aktualnost, točnost, potpunost ili kvalitetu objavljenih informacija. Načelno korisnik protiv stranice cali-vitamini.com nema pravo podnošenja zahtjeva za naknadom materijalne ili nematerijalne štete prouzrokovane korištenjem ili nekorištenjem objavljenih informacija, odnosno korištenjem nenamjernih netočnih ili nepotpunih informacija, ukoliko nema dokaza da je od strane cali-vitamini.com učinjena hotimična ili nehotična krivnja.

U slučaju izravnog ili neizravnog usmjeravanja na druge internetske stranice (“linkove”) stranica cali-vitamini.com ograđuje se od njihovog sadržaja. Umreženi sadržaji trećih strana ne potječu sa stranica cali-vitamini.com niti stranica cali-vitamini.com ima mogućnost utjecati na sadržaj stranica trećih strana. Sadržaji stranica trećih strana na koje stranica cali-vitamini.com putem linka nenamjerno upućuje, ne izražavaju mišljenje stranica cali-vitamini.com, nego samo služe kao informacije ili prikaz odnosa. Stranica cali-vitamini.com ne snosi odgovornost za sadržaje trećih strana na koje upućuje u gore navedenom smislu. Odgovornost snosi isključivo strana koja nudi navedene sadržaje, drugačije od službenog sadržaja stranica cali-vitamini.com. U slučaju da se nešto linkuje na treće stranice, onda je to znak da je treća strana neovlašteno načinila linkovanje, te stranica cali-vitamini.com sa time nema nikakve veze.

O CaliViti International – CaliVita poslovanje 

Izraženo u brojkama:

• više od 20 godina iskustva,
• prodaja u vrijednosti većoj od milijardu dolara,
• 1 novi član pridruži nam se svake minute,
• 2 milijuna registriranih članova,
• 20 milijuna zadovoljnih potrošača u 80 zemalja širom svijeta,
• bonusi u vrijednosti 1000 Rolls-Royceova! CaliVita proizvodi izraženi u brojkama:
• više od 100 proizvoda,
• 100,000,000 paketa zdravlja,
• 5 milijardi prodanih tableta,
• više od 500 različitih aktivnih sastojaka vrhunske kvalitete,
• 5000 ispitivanja kvalitete godišnje!