Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn (0.00 €)
Registracija | Login

 

CaliVita International je vodeća kompanija Mrežnog marketinga u Europi, koja proizvodi i distribuira vrhunske proizvode na području zdravlja i vitalnosti.  CaliVita International osnovana je prije 25 godina, a prisutna je u više od 40 zemalja, te na svjetsko tržište stavlja visokokvalitetne dodatke prehrani, vitamine, kozmetičke proizvode, medicinske uređaje za očuvanje zdravlja, te proizvode za održavanje kućanstva.
CaliVita zajednica utemeljena je na ideji zdravog načina života i na očekivanju financijske neovisnosti. Kada možete ostvariti zadovoljstvo prilikom uspostave novih veza i istovremeno imati osjećaj da ste pritom nešto postigli na financijskom planu, zasigurno ćete dugoročno biti zaista sretni.

Pripadnost CaliVita obitelji ne znači samo da imate jednaku mogućnost  postati bogati, već i dobiti neprocjenjive vještine, kao što su motiviranje iinspiriranje drugih da razmišljaju odvažno i, posljedično, ovladavanje umjetnošću pozitivnog mentalnog stava. Uspjeh rađa uspjeh i ne morate ići dalje od CaliVite kako biste to ostvarili! Tijekom godina CaliVita je pomogla  stotinama tisuća ljudi u poboljšanju njihova zdravlja te postizanju  slobode i financijske neovisnosti.

 logo31

Naš ključ do uspjeha temelji se na našim vrijednostima

Ponosni smo na temeljne vrijednosti na koje smo se obvezali i koje slijedimo ne samo svakodnevno, već i dugoročno.

Povjerenje

Ustrajno gradimo marku od povjerenja temeljenu na sigurnom i pouzdanom poslu, visokokvalitetnim proizvodima i uslugama koje zaslužuju povjerenje naših kupaca.

Sloboda

Svojim partnerima nudimo mogućnost neovisnog poslovanja koje može osigurati slobodu u vremenskom pogledu, financijsku i osobnu slobodu, a sve kako bi živjeli kreativnim, samoispunjujućim i zdravim životom.

Vodstvo

Vjerujemo u snagu unutarnje motivacije i podržavamo ostvarenje ciljeva temeljeno na jedinstvenim vještinama, bez pritiska.

Razvoj

Obvezali smo se neprestanom razvoju. Implementiramo inovativna rješenja u pogledu zdravstvenih rješenja, osobnog i profesionalnog razvoja te poslovnih mogućnosti.

Priznanje

Uvažavamo izvanredna postignuća i rezultate i brinemo da oni budu financijski nagrađeni.

Timski rad

Snažno smo predani učinkovitom  i ugodnom timskom radu sa onima koji prihvaćaju i dijele naše vrijednosti.

Jednaka mogućnost

Naša je kompanija otvorena svima koji žele postići više  u životu i koji su voljni učiniti što je potrebno da dođu do toga. CaliVita svima pruža jednaku mogućnost za ostvarenje ciljeva i snova.

Kvalitetna usluga

Predani smo pružanju usluga našim članovima i kupcima na profesionalan način.

ŽELIŠ NAM SE PRIDRUŽITI?

ZAPOČNI OVDJE:

http://calivita.hr/registration/3851136074