Inovativne promjene nisu zaobišle ni naš popularan Calivita losion za tijelo. Eksperimentirali smo s novim aktivnim sastojcima, a svi koji su prošle godine bili na našem Ljetnom kampu mogli su dobiti uvid u taj proces. Na temelju stručnih argumenata i mišljenja ispitanika, na kraju smo se odlučili za ulje avokada, koje je od sada glavni aktivni sastojak Calivita Hand & Body losiona.

 

BOGAT SADRŽAJ ULJA I HRANJIVIH TVARI

Avokado je supervoće, koje je relativno sporo osvojilo Europu iz svoje domovine, centralne i južne Amerike. Jedna od njegovih specifičnosti je visok sadržaj ulja, koji može iznositi čak i do 15% mesnatog dijela ploda. Sadrži vitamine B, C, D, E i K, beta karoten i minerale, poput kalija, kalcija, željeza, mangana, magnezija i fosfora. Osim toga štiti naše stanice svojim snažnim antioksidativnim djelovanjem. Bilo bi zaista teško navesti sve blagotvorne fiziološke učinke ovog voća.

Utjecaj avokada na kožu je podjednako koristan. Ulje avokada se brzo apsorbira i ne zatvara pore. Uklanja odumrle epitelne stanice, te omekšava i zaglađuje kožu. Poboljšava njenu fleksibilnost.

Smanjuje vidljivost bora i usporava starenje kože. Zahvaljujući bogatom sadržaju vitamina i minerala, koža će biti sjajna i hidratizirana. Pruža prirodnu zaštitu od štetnih UVA i UVB zračenja, a također smiruje kožu i smanjuje upale.

NOVI SASTOJCI U HAND&BODY LOSIONU ZA TIJELO

Osim ulja avokada, Calivita losion za tijelo ima dodan još jedan novi sastojak – ulje jojobe, koje je izuzetno popularno u kozmetičkoj industriji jer doprinosi održavanju hidriranosti kože. Po sastavu je vrlo slično ljudskom sebumu, pa zapravo pomaže regeneraciju lipidnih slojeva kože kao zamjena za prirodan loj. Zahvaljujući protuupalnom učinku, umiruje nadraženu kožu, dok bogat sadržaj vitamina čini kožu sjajnom. Ulje jojobe, kao i avokado, djeluje protiv bora i štetnog utjecaja sunca.

HAND&BODY LOSION ZA TIJELO, NEPROMIJENJENA KVALITETA

Nije sve novo u Calivita Hand&Body losionu, jer je njegova kvaliteta i dalje ostala nepromijenjena. Osim toga, i dalje sadrži bisabolol koji umiruje kožu i provitamin B5 također poznat i kao pantenol. Nije slučajno pantenol tako čest sastojak proizvoda za tretiranje opeklina od sunca, jer se nakon upijanja u kožu pretvara u vitamin B5 i veže vodu. Smanjuje suhoću kože i poboljšava hidrataciju. Zahvaljujući svom protuupalnom djelovanju, može umiriti čak i prilično nadraženu i crvenu kožu.

NJEGA TIJELA ZA CIJELU OBITELJ

Calivita Hand&Body losion za tijelo uživa veliku popularnost među našim članovima zahvaljujući svojim brojnim prednostima:

  • Brzo se apsorbira, a koža ostaje još dugo mekana.
  • Ima diskretan i svjež miris, pa ga i muški članovi obitelji slobodno mogu koristiti.
  • Zahvaljujući obiteljskom pakiranju (1 litra) proizvod će vam dugo trajati.
  • Cijena je vrlo pristupačna, s obzirom na količinu koju dobijete.

Losion za tijelo

ISPROBAJTE NAŠ OBNOVLJENI CALIVITA HAND&BODY, I OBNOVITE SE I VI!

Za više informacija klikni OVDJE!

 

CALIVITAMINI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Pronađite nas i na INSTAGRAMU.

Također i na FACEBOOKU.