Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login
 • Multivitamin za bebe – Pre Steps Daily

  ,

  Prirodni tekući multivitamin s dobrom apsorpcijom namijenjen bebama . Vitamin A je ekstrahiran iz ribljeg ulja, a vitamin E iz prirodnih biljnih ulja.

  133.33 Kn 95.00 Kn

  View Product
 • New Life – multivitamini za trudnice i dojilje

  , , ,

  Vitamini i minerali su, kao i ljubav, esencijalni za razvoj zdravog djeteta. Jedina razlika među njima je što ljubavi nikad ne može biti previše!
  Proizvod New Life sadrži vitamine i minerale prirodnog porijekla i visoke biološke učinkovitosti, sastavljene u skladu sa specifičnim potrebama trudnica i dojilja.

  164.21 Kn 117.00 Kn

  View Product
 • Omega 3 concentrate (100 kaps)

  , , , , , , ,

  Omega-3 masne kiseline polazišna su tvar za sintezu prostaglandina, tvari koje snižavaju visoki krvni tlak, povišenu razinu kolesterola i triglicerida, sprečavaju sljepljivanje krvnih pločica i stvaranje ugrušaka. Time smanjuju rizik od začepljenja krvnih žila i razvoja ateroskleroze koji se smatra najodgovornijim za pojavu srčanog infarkta.

  168.43 Kn 120.00 Kn

  View Product
 • Full Spectrum (90 tab)

  , , , ,

  Univerzalan proizvod za sve generacije. Vitamin su organski spojevi neophodni za život , koje organizam nije u stanju proizvesti u cjelosti ili u potrebnim količinama. Štetni utjecaji životne sredine (zagađenost zraka i vode, buka, itd.), stres izazvan sve zahuktalijim tempom života, potrošnja alkohola i kave, pušenje, konzervansi – sve to pojačava potrebu organizma za vitaminima.

  112.28 Kn 90.00 Kn

  View Product
 • SambuRex

  , , , , , ,

  Bazga se proslavila u narodnoj medicini, a slavi ju i poznati njemački liječnik Knneip, najviše zbog njezine jedinstvene moći u liječenju prehlade, gripe i vrućice. Zbog toga je nekada svaka kuća obavezno u vrtu imala i drvo bazge. SambuRex je proizvod koji je otišao korak dalje jer sadrži te čudesne tamno plave bobice bazge u kombinaciji sa jakim protuvirusnim sredstvima današnjice.

  315.79 Kn 225.00 Kn

  View Product
 • Lion Kids C (75 mg)

  , , , , ,

  Tablete vitamina C za djecu . Sadrže vitamin C isključivo prirodnog porijekla. Ukusne žvakaće tablete okusa naranče u obliku lavića. Posebno izrađen poklopac garantira sigurnost.

  82.81 Kn 59.00 Kn

  View Product