Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login

Digestive Enzymes (100 tab)

203.51 Kn 145.00 Kn
Adding to cart
 • Trimex akcija, tri plus jedan gratis do kraja ožujka

  , , ,

  1,341.76 Kn 717.00 Kn

  View Product
 • Papaya Plus (90 tableta za žvakanje)

  ,

  Papaya Plus je kompleks enzima biljnog porijekla za olakšanje i poboljšavanje probave.  Ove ukusne tablete za žvakanje sadrže kombinaciju prirodnih probanih enzima papaje te amilaza, lipaza i laktaza iz gljivica.

  152.98 Kn 109.00 Kn

  View Product
 • Probiotik AC Zymes Plus – 6 milijardi aktivnih probiotičkih bakterija

  , , , , , , , ,

  Proizvod AC-Zymes PLUS sadrži 6 milijardi aktivnih probiotičkih bakterija u jednoj kapsuli i to 6 vrsta koje naseljavaju tanko i debelo crijevo – Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum i Bifidobacterium breve. Sadrži i fruktooligosaharide – prebiotička vlakna koja služe kao izvor hrane korisnim crijevnim bakterijama čime se potiče njihov rast i opstanak u crijevima, kao preduvjet zdravlja tankog i debelog crijeva.

  279.29 Kn 199.00 Kn

  View Product
 • Curcuma Pro 60 tbl

  , , , , , , , ,

  Calivitin Curcuma Pro sadrži i zaštićeni oblik kurkumina – MicroActive® formulu gdje je aktivna tvar prisutna u mikro-česticama osiguravajući još bolje upijanje i iskorištenje. Proizvod dodatno sadrži i BioPerine® – iscrpinu papra, koja služi za maksimalno upijanje kurkumina. Curcuma Pro je visoko kvalitetna i iskoristiva formula čije aktivne tvari mogu postići maksimalan terapijski učinak za tijelo.

  60 tbl

  245.61 Kn 175.00 Kn

  View Product
 • akcija 2 gravitala

  , , , , ,

  Zahvaljujući antibakterijskom i antivirusnom djelovanju, graviola i Aloe Vera mogu doprinijeti svladavanju štetnih uzročnika koji napadaju organizam.
  U slučaju gljivičnih oboljenja.
  Za ublažavanje simptoma upale zglobova i reumatskih bolova.
  Ako tražite efikasnu antioksidativnu zaštitu, graviola sa svojim visokim sadržajem vitamina C može se uspješno izboriti sa štetnim djelovanjem slobodnih radikala.

   

  884.22 Kn 567.00 Kn

  View Product
 • Paket DAN i NOĆ za zdravo mršavljenje

  , ,

  Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novu kombinaciju, čiji je nosilac već dobro poznati proizvod Trimex, proizvod koji je već dokazao svoje djelovanje postavši jedan od najprodavanijih proizvoda u Hrvatskoj. Drugi proizvod u ovoj novoj kombinaciji je naš novi proizvod – Slim  Formula.

  552.00 Kn 414.00 Kn

  View Product
 • Pure Inulin

  , , , ,

  Inulin služi kao prebiotik (izvor hrane korisnim bakterijama), tj. potiče rast zdrave crijevne bakterijske flore u smislu povećanja broja korisnih bakterija, što ima učinak na zdravlje tankog i debelog crijeva. Posebno povećava količinu bakterija sojeva Bifidobacterium i Lactobacillus što za posljedicu ima jačanje imunološkog sustava u tijelu…

  238.60 Kn 170.00 Kn

  View Product
 • Digestive Enzymes (100 tab)

  Enzimi su tvari koje pomažu odvijanje kemijskih procesa u organizmu, zbog čega ih se naziva i biokatalizatorima. Bjelančevine, masti i ugljikohidrati se pod utjecajem probavnih enzima razlažu na aminokiseline, masne kiseline i jednostavne šećere, koji su veličinom prikladni za resorpciju i iskorištavanje u ljudskom tijelu.

  203.51 Kn 145.00 Kn

  View Product
 • Nopalin (200 tbl)

  , , , , , , ,

  Proizvod Nopalin sadrži dehidriranu stabljiku pustinjskog kaktusa pod nazivom Nopal, bogatu vitaminima, mineralima i vlaknima. Sadrži 17 vrsta aminokiselina, od kojih su 8 esencijalne masne kiseline. Dehidrirani nopal pruža obilje topivih vlakana s velikim učinkom na regulaciju tjelesne težine, celulit, probavu i sveukupni metabolizam, a naročito metabolizam šećera i masti.
  Prirodno rješenje za uspostavljanje ravnoteže metaboličkih procesa.

  262.45 Kn 187.00 Kn

  View Product
 • Green Care – Gastritis (240 kaps)

  , ,

  Tablete koje sadrže samljeveno lišće lucerne i magnezij karbonat. Lucerna je vrsta žitarice bogata vitaminima i mineralnim tvarima koja povoljno utječe na probavu i na prirodan način regulira funkcije organizma.

  168.43 Kn 120.00 Kn

  View Product