Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login
 • Curcuma Pro 60 tbl

  , , , , , , , ,

  Calivitin Curcuma Pro sadrži i zaštićeni oblik kurkumina – MicroActive® formulu gdje je aktivna tvar prisutna u mikro-česticama osiguravajući još bolje upijanje i iskorištenje. Proizvod dodatno sadrži i BioPerine® – iscrpinu papra, koja služi za maksimalno upijanje kurkumina. Curcuma Pro je visoko kvalitetna i iskoristiva formula čije aktivne tvari mogu postići maksimalan terapijski učinak za tijelo.

  60 tbl

  245.61 Kn 175.00 Kn

  View Product
 • Paket DAN i NOĆ

  , , , , , ,

  Najučinkovitija dijeta u ponudi Calivita International. Danju masnoće i zalihe topi Citrimax & Chromium,  a noću dok spavate TrimeX WMS. Najzdravije mršavljenje uz potpunu regulaciju metaboličkih procesa u tijelu, ozdravljanje jetre, čišćenje limfe, sagorijevanje masnoća….

  498.25 Kn 355.00 Kn

  View Product
 • Paket Gravital Juice 3+1

  , , , , , , , ,

  Zahvaljujući antibakterijskom i antivirusnom djelovanju, graviola i Aloe Vera mogu doprinijeti svladavanju štetnih uzročnika koji napadaju organizam.
  U slučaju gljivičnih oboljenja.
  Za ublažavanje simptoma upale zglobova i reumatskih bolova.
  Ako tražite efikasnu antioksidativnu zaštitu, graviola sa svojim visokim sadržajem vitamina C može se uspješno izboriti sa štetnim djelovanjem slobodnih radikala.

  1,263.15 Kn 947.37 Kn

  View Product
 • Xanto plus (90 kaps)

  , , , , , , ,

  Xantho PLUS je suvremen i kompleksan preparat sa posebno biranim sastojcima od biljaka koje sadrže aktivne tvari sa posebnim antioksidantnim svojstvima, kako bi proizvod što efikasnije doprinosio zaštiti naših stanica od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Spriječava pojavu i djeluju terapijski kod glavnih bolesti suvremenog svijeta: bolesti srca i krvnih žila, tumora, bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija, dijabetesa, artritisa i dr. Proizvod sadrži ekstrakte mangostina, zelenog čaja, nara, grejpa i borovnice.

  252.63 Kn 180.00 Kn

  View Product
 • Gravital Juice

  , , , , , , , , ,

  Glavni aktivni sastojak GraVital Juice preparata je graviola (Annona muricata), kao i već dobro poznata i omiljena biljka Aloe Vera.

  Graviola koja raste u Srednjoj i Južnoj Americi, gdje lokalni domorodci već stoljećima koriste velike zelene trnovite plodove ove biljke za tretiranje bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i protiv raznih upalnih procesa.

  Okus biljke podsjeća na mješavinu jagoda i ananasa. Sadrži velike količine vitamina C i B, kao i mineralne materije. Voćni sok sadrži još i mangostin i nopal.

  OD 14.03.2016 U STALNOJ PRODAJI!!!

  442.11 Kn 315.00 Kn

  View Product
 • Pure Inulin

  , , , ,

  Inulin služi kao prebiotik (izvor hrane korisnim bakterijama), tj. potiče rast zdrave crijevne bakterijske flore u smislu povećanja broja korisnih bakterija, što ima učinak na zdravlje tankog i debelog crijeva. Posebno povećava količinu bakterija sojeva Bifidobacterium i Lactobacillus što za posljedicu ima jačanje imunološkog sustava u tijelu…

  238.60 Kn 170.00 Kn

  View Product
 • Panax Ginseng (100 tab)

  , ,

  Korejski ženšen je poznata ljekovita biljka s tisućljetnom primjenom. Univerzalni energetik za svaku životnu dob. Tajna djelovanja ginsenga krije se u djelatnim tvarima – ginsenozidima. Jedno od njegovih značajnih djelovanja je pojačavanje moždane aktivnosti te mentalne i fizičke snage, uz odgađanje psihofizičkog umora. Ginseng povoljno djeluje kod slabokrvnosti, upalnih bolesti zglobova, probavnih smetnji te otklanja nesanicu, umor i cirkulacijske smetnje.

  147.37 Kn 105.00 Kn

  View Product
 • Oregano Oil (30 ml)

  , , , , ,

  Origano se već u starom Egiptu koristio kao sredstvo protiv kašlja, a u srednjem vijeku je korišten kao sredstvo za čuvanje hrane (prirodni konzervans). Paracelsus ga je u 15. stoljeću koristio protiv dijareje, ljuskavice (psorijaze), povraćanja, žutice i gljivičnih oboljenja. Suvremena laboratorijska istraživanja su pokazala djelotvornost ulja protiv različitih mikroorganizama, od bakterija, gljivica, parazita i virusa. Ulje origana je žučkaste boje, karakterističnog mirisa, a služi za unutarnju i vanjsku primjenu.

  203.51 Kn 145.00 Kn

  View Product
 • Menopausal Formula (135 kaps)

  , , ,

  Kombinacija sedam biljaka fitoestrogenog djelovanja te 36 vitamina i minerala pravi je odgovor na specifične potrebe za esencijalnim nutrijentima u vrijeme menopauze. Menopausal formula doprinosi optimalnom radu metabolizma te ublažava neugodne simptome menopauze.

  335.44 Kn 239.00 Kn

  View Product
 • Spirulina Chlorella PLUS (100 tab)

  , ,

  Za alge se s pravom koristi izraz Super hrana – idealna nadopuna prehrani za staničnu prehranu čovjeka 21. stoljeća. Spirulina Chlorella PLUS osim algi sadrži i kompleks kopnenih biljaka, te predstavlja idealnu nadopunu čovjeku današnjice koji prosječno jede premalo povrća. Posebno je potpora za jačanje djelatnosti jetara/žuči, poticanje probave i rada probavnih žlijezda, poticanje izlučivanja viška tekućine u organizmu. Preporučuje se i osobama sklonim debljanju, kao i onima koje pate od nakupina celulita, zbog svog objedinjenog djelovanja na krvotok, jetru, žuč, bubrege i limfu

  259.65 Kn 185.00 Kn

  View Product
 • Vein ProteX (60 tab)

  , , , , , , , ,

  Vein ProteX je formula za elastične krvne žile i dobru cirkulaciju čije djelatne tvari jačaju stijenke kapilara i krvnih žila tako što sprečavaju razgradnju kolagena i elastina, dvije najvažnije bjelančevine koja krvnim žilama daju gipkost i čvrstoću.

   Ako znamo da smo stari onoliko koliko su stare naše krvne žile, a da smo vitalni onoliko koliko imamo dobar optok krvi, tada je VeinProteX proizvod za svakoga tko želi sačuvati mladost i vitalnost.

  294.73 Kn 210.00 Kn

  View Product
 • Triple-Potency Lecithin (100 kaps)

  Zovu ga i hrana za mozak, jer je nužan za funkciju živčanog sustava. Zbog jedinstvenih blagotvornih svojstava preporučuje se osobama sa bolnim zglobovima, osobama koje su osjetljive na vremenske promjene (meteoropati), za lakše probavljanje masnoća, pomoć u radu jetara i bubrega te za poboljšanje čvrstoće i kvalitete kose.

  245.61 Kn 175.00 Kn

  View Product
 • White Willow – kora bijele vrbe (100 kaps)

  Koru bijele vrbe sa salicilnom kiselinom preporučujemo:

   • Osobama koje očekuju efikasnost od lijekova bez nepoželjnih nus pojava
   • za suplementaciju kod problema sa artritisom
   • za prevenciju tromboze, imajući u vidu da aktivni sastojak kore bijele vrbe, salicilna kiselina, umanjuje rizik od razvoja krvnih ugrušaka 

  126.32 Kn 90.00 Kn

  View Product
 • Ginkgo XC (100 tbl)

  , ,

  Naziv ginko potječe od kineskog naziva gin-kio, što u prijevodu znači srebrni plod. Smatra se najvitalnijom biljnom vrstom na svijetu. Fosili ukazuju da je živjela prije čak 270 milijuna godina, a neki današnji primjerci stari su preko 3000 godina. Tijekom milijuna godina razvio je snažan imunitet te nije podložan bolestima i nametnicima. Poznata je i činjenica da je jedno drvo u Hirošimi preživjelo atomsku katastrofu. Zbog svega toga nije neobično da se ginko naziva fontanom mladosti. Njezino lišće i sjeme već se stoljećima koriste u staroj kineskoj medicini, prvenstveno za liječenje astme, bolesti bronhija i pluća, kao i za poboljšanje periferne i moždane cirkulacije krvi.

  147.37 Kn 105.00 Kn

  View Product
 • Nopalin (200 tbl)

  , , , , , , ,

  Proizvod Nopalin sadrži dehidriranu stabljiku pustinjskog kaktusa pod nazivom Nopal, bogatu vitaminima, mineralima i vlaknima. Sadrži 17 vrsta aminokiselina, od kojih su 8 esencijalne masne kiseline. Dehidrirani nopal pruža obilje topivih vlakana s velikim učinkom na regulaciju tjelesne težine, celulit, probavu i sveukupni metabolizam, a naročito metabolizam šećera i masti.
  Prirodno rješenje za uspostavljanje ravnoteže metaboličkih procesa.

  238.60 Kn 170.00 Kn

  View Product
 • Bee Power – matična mliječ

  ,

  Proizvod koji sadrži matičnu mliječ , izvanredni prirodni izvor vitamina, mineralnih tvari, bjelančevina i aminokiselina. Preporučuje se svim uzrastima za jačanje imuniteta. više energije i vitalnosti.

  105.27 Kn 75.00 Kn

  View Product
 • Green Care – Gastritis (240 kaps)

  , ,

  Tablete koje sadrže samljeveno lišće lucerne i magnezij karbonat. Lucerna je vrsta žitarice bogata vitaminima i mineralnim tvarima koja povoljno utječe na probavu i na prirodan način regulira funkcije organizma.

  168.43 Kn 120.00 Kn

  View Product
 • Pure Yucca – Čista juka (100 kaps)

  ,

  Proizvod od samljevene stabljike juke bogate enzimima, saponinom i klorofilom, vitaminima, mineralnim tvarima i antioksidantima . predstavlja prirodnu pomoć za detoksikaciju organizma.

  130.52 Kn 93.00 Kn

  View Product