Immunvirex Calivita

U 2020. godini svijet je potresla do sada nepoznata infekcija, napadajući više mjesta u našem tijelu.
Nismo još to ni prebrodili, a virolozi već predviđaju da ćemo se u budućnosti suočavati sa sve više i više patogena. Zato smo ponosni što vam možemo predstaviti još jedan kompleksan dodatak prehrani posebno razvijen za potporu imunološkom sustavu.

Pravilno funkcioniranje imunološkog sustava je važno

Imunološki sustav ima ključnu ulogu u zaštiti od patogena, a ako on ne funkcionira pravilno nastaju razni problemi. Jedan od njih je slaba reakcija tijela, što je posebno često kod starijih osoba i osoba slabijeg imuniteta. U tom slučaju patogen neprimjetno ulazi u tijelo, a zatim se tamo brzo razmnožava, no imunološki sustav reagira prekasno. Drugi način nastanka bolesti je pretjerana reakcija organizma, kod koje se u tijelu pokreće trenutna imunološka uzbuna koja može dovesti do prekomjernog upalnog odgovora. Ova takozvana citokinska oluja može ugroziti ne samo starije nego i mlade. No pravilna prehrana i odgovarajući unos vitamina i minerala reguliraju imunološke procese i doprinose pravilnom radu stanica imunološkog sustava.

Immunvirex Calivita: ciljana pomoć protiv patogena


Immunvirex Calivita sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina, minerala i biljnih aktivnih sastojaka koji svojim višestrukim djelovanjem dokazano pomažu našem tijelu u obrani i oporavku od štetnih patogena. Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, osim što sprječava ulaz, prijanjanje i umnožavanje patogena, pozitivno djeluje i na imunološke procese te ima prirodno protuupalno djelovanje. Na taj način pomaže spriječiti razvoj infekcije i smanjuje mogućnost pojave komplikacija.


Vitamin D za zaštitu imuniteta

Učinak vitamina D na imunološki sustav je već dobro poznat.
Osim što pomaže njegov rad, također i „fino ugađa” funkcioniranje imunološkog sustava, zahvaljujući čemu uspješno priprema naše tijelo za zaštitu od patogena, te istovremeno regulira moguće prekomjerne aktivnosti. Osim toga od vitalnog je značaja i za naš urođeni imunitet koji predstavlja prvu crtu obrane u dodiru s patogenima.
Odgovarajuća razina vitamina D može pomoći i u prevenciji infekcija: kod osoba s ozbiljnim nedostatkom vitamina D rizik od respiratorne infekcije se nakon suplementacije vitaminom D prepolovio. Niska razina vitamina D u tijelu može se povezati i s težim oblicima infekcija.

Organski cink protiv infekcija


Ako je razina cinka u tijelu niska, brzo će doći do slabljenja imunološkog sustava i povećanja osjetljivosti na infekcije. Cink može spriječiti ulaz, prijanjanje i umnožavanje patogena, stoga ne iznenađuje otkriće španjolskih znanstvenika koji su utvrdili da ovaj mineral može pomoći u borbi protiv njih. Njihove studije sugeriraju da bi niža razina cinka mogla biti povezana s jačom i ozbiljnijom upalom tijekom infekcija.


Kvercetin za zaštitu od patogena


Flavonoid koji se nalazi u kori voća i povrća, kvercetin pomaže u zaštiti od infekcija na nekoliko frontova. Pomaže i regulira rad imunološkog sustava, ali također ima i širok spektar djelovanja protiv patogena i smanjuje razinu upalnih citokina. Jača funkciju bijelih krvnih stanica i sprječava stvaranje krvnih ugrušaka.

Beta glukan za obranu imunološkog sustava


Beta glukan je ugljikohidrat koji se nalazi u biljkama i gljivama. Stimulira imunološki sustav kako bi bio spreman za borbu kad patogeni napadnu. Redovita konzumacija može smanjiti učestalost i težinu infekcija.


Dobre bakterije za ravnotežu imunološkog sustava


70% imunoloških stanica nalazi se u crijevnom traktu, koji stoga ima ključnu ulogu u reguliranju aktivnosti imunološkog sustava. Osim što pozitivno djeluju na probavu, dobre bakterije pomažu i obnavljanje i održavanje ravnoteže crijevne flore koja direktno utječe na funkcioniranje imunološkog sustava. Istraživanja su pokazala da bakterije iz soja Lactobacillus mogu smanjiti učestalost respiratornih infekcija i skratiti trajanje bolesti.


Kudzu, pomoć prirode


Kudzu se na Dalekom Istoku koristi već tisućama godina za prevenciju infekcija. Uz to što regulira imunološki sustav, ova biljka ima i protuupalno i antioksidativno djelovanje.
Opsrkrbite svoj imunološki sustav ovim jedinstvenim kompleksnim dodatkom prehrani za što bolju obranu od napada patogena!

immunvirex calivita

Upute za upotrebu: Popiti 1 kapsulu dnevno s vodom uz obrok.

Immunvirex – zaustavite napad patogena

IZVOR: CaliNews Zima 2021