Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login

 

 

Možemo se složiti da je najveće bogatstvo koje imamo naše zdravlje. Imamo mnogo elektroničkih uređaja koji postaju dio našeg života, te je vrlo teško zamisliti udoban i učinkovit život bez njih. U isto vrijeme većina naših kupaca se slaže da je, u svjetlu štetnog učinka EMF (elektromagnetskih polja), zaštita zdravlja naše obitelji i djece prioritet. Pa ipak i dalje želimo posjedovati i uživati ​​uslobodipraktičnosti koje nam pruža sve više i više uređaja kao što su pametni telefoni, prijenosna računala, TV, bežični internet, mikrovalna pećnica itd

 

 

 

U isto vrijeme moramo biti u stanju odlučiti što je važnije, praktičnost tih uređaja ili zdravlje?

Mnogi od naših kupaca koji koriste mobitele žale se na umor, glavobolje i smanjenu sposobnost koncentracije, te imaju nekoliko simptoma. Problem je da čak i ako su stavili svoje telefone na način “aviona” ili isključili WiFi pri odlasku u krevet, postoji cijeli spektar uređaja oko njih koji emitiraju 10-15 WiFi mreža. Drugi problem je u tome što su mnoge škole počele instaliranje bežičnih mreža za pružanje Internet usluga. Iz tog razloga, naša djeca mogu biti izložena zračenju EMF gotovo neprekidno. Na poslu, u `barovima i restoranimaa, svugdje ima WiFi. Najveći problem je u tome što smo izgubili kontrolu nad količinom elektromagnetskog zračenja na koje smo izloženi i čini se da se  to neće promijeniti u bliskoj budućnosti.

 

 

 

Prema vašem izboru, i vaši članovi obitelji trebaju zaštitu, vaša djeca će također biti uključena pri odabiru paketa, ili ćete staviti naglasak samo na svoju osobnu zaštitu?

Naljepnica

Kartica

Disk

E-Protect naljepnica koja se mora primijeniti izravno na elektronički uređaj

E-Protect kartica koju treba držati u blizini tijela, u svom ​​džepu, torbici ili novčaniku …

E-Protect disk koji se čuva u izvornom pakiranju i stavlja okrenut prema vama u uspravnom stojećem položaju na vašem stolu, u vašoj dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi …

Koji su čimbenici rizika s kojima se moramo suočiti?

Prema članku objavljenom od strane Mađarske akademije znanosti, polovica tumora dječje dobi su različite vrste leukemije i limfoma. Čimbenici rizika su roditeljskii posao, ionizirajućeg zračenje,(Elektromagnetska polja ili EMF) zagađenje, teški metali, virusne infekcije i pasivno pušenje. Dakle, nažalost,  elektromagnetsko zračenje usko je povezani dio našeg života. Osim raka, broj ljudi koji pate od depresije, tjeskobe, gubitka pamćenja i poremećaja spavanja je su u porastu. Učestalost srčanih udara već se događa u mlađim dobnim skupinama. Većina naših kupaca srednje dobi se bore sa sličnim simptomima i problemima.

Vi preferirate spriječiti, izbjeći te simptome, ili čekati da se pojavi bolesti?

Mnogi kupci odabiru Home paket, jer pruža potpunu zaštitu. Morate misliti na sve članove obitelji, a treba uzeti u obzir i koliko komada elektroničkih uređaja je u uporabi u vašem domu. Važno je da je svaki član obitelji zaštićen. Osim toga, ako su izloženi elektromagnetskom zračenju na radnom mjestu, isto tako morate im osigurati adekvatnu obranu i tamo.

Odaberite paket koji želite:

OSOBNI

OBITELJSKI

Click edit button to change this text.

NARUČI

Click edit button to change this text.

NARUČI

Ili odaberite 1 kom ili 4 kom e-Protect naljepnica

1 KOMAD

4 KOMADA

Click edit button to change this text.

NARUČI

Click edit button to change this text.

NARUČI

Korištenjem e-Protecta, možete osigurati učinkovitu zaštitu za sebe i cijelu svoju obitelj od štetnih učinaka elektromagnetskog zračenja. Odabir Home paketa je najbolji, jer ćete uštedjeti neusporedivo, nego kada bi kupili dijelove odvojeno. Kupnja Osobnog paketa je bolja od kupnje na 4 komada naljepnica jer uključuje E-Protect karticu koja može učinkovito zaštititi tvoje tijelo od elektromagnetskog zračenja koje emitiraju uređaji u vašoj blizini koji nemaju naljepnicu na sebi.