NOVI PROIZVODI – CALIFORNIA FITNESS
C-1000+ | MULTIONE (FULL SPECTRUM) B COMPLEX | CALCIUM MAGNESIUM D+K

CaliVita International već tri desetljeća proizvodi i distribuira proizvode proizvedene prema najvišim profesionalnim standardima i najstrožim standardima kvalitete. Njihova visoka učinkovitost je rezultat kombinacije kvalitetnih aktivnih sastojaka ukomponiranih u svrsishodne formule. Osim kvalitete, CaliVitine proizvode karakteriziraju veća, ekonomična pakiranja, tj. višemjesečna količina tableta ili kapsula, ovisno o osobnim potrebama. Slaveći 25 godina poslovanja, tvrtka je odlučila prisjetiti se samih početaka i izaći na tržište s jubilarnom serijom pod nazivom CaliFornia Fitness koja naša četiri klasična proizvoda C-1000+, Multi One (Full Spectrum), B Complex i Calcium Magnesium K+D nudi u manjim pakiranjima od 30 komada.

cn201803_CF_linija.jpg

CF_logo_178x63.jpg

ZAŠTO CALIFORNIA FITNESS?

Zato jer je upravo pod tim imenom prije 25 godina predsjednik i osnivač kompanije Gerry Hargitai pokrenuo poslovanje kojem danas svjedočimo kao multinacionalnoj kompaniji CaliVita International. Jer, početkom 90-ih godina, osim nekih osnovnih vitamina u malim dozama, značaj i primjena dodataka prehrani u svakodnevnom životu nisu bili odveć poznati, kao što niti zdravstveni učinci vitamina i dodataka prehrani nisu bili poznati širokoj javnosti. California Fitness je tada, kao pionir promicanja zdravog načina života, uvela tada nepoznate, a danas dobro poznate i popularne vitamine i minerale u svakodnevnu prehranu.

Sada, ususret 30. obljetnici poslovanja, odlučili smo četiri naša klasična proizvoda, C 1000, Full Spectrum, B Kompleks i Calcium Magnesium K+D ponuditi u retro malim pakiranjima od 30 komada.

cn201803_CF_C1000.jpg

C-1000+ S VREMENSKIM OTPUŠTANJEM

Vitamin C predstavlja br. 1 iz više razloga: ne samo da je to jedan od naših prvih proizvoda, već smo prvi na tržište uveli vitamin C od 1000 mg, dok su još svi uzimali tablete od 60 mg. S godinama je sve više ljudi prepoznalo važnost redovitog uzimanja vitamina C, pa se C1000 uskoro našao na vrhu top-liste prodaje, a tu je poziciju zadržao sve do danas. C-1000+ sadrži vitamin C s vremenskim otpuštanjem, što znači da će se vitamin C postepeno otpuštati s nosača, te osiguravati opskrbu vitaminom C tijekom cijeloga dana. Formula je dodatno obogaćena šipkom iz organskog uzgoja.

30 tab

Cijena za članove: 
kartično i obročno plaćanje: 57,90 kn
ostala plaćanja: 55,00 kn
54 BB 44,0 KB

cn201803_CF_MultiOne.jpg

MULTI ONE (FULL SPECTRUM) – MULTIVITAMINSKA FORMULA

Kvalitetna multivitaminska formula prvi je korak u očuvanju zdravlja i poticanju samoobnavljajućih mehanizama tijela. Multi One sadrži 27 različitih vitamina i minerala neophodnih za normalno funkcioniranje organizma, uz dodane bioflavonide. Multivitamisnka formula predstavlja temelj svake uravnotežene prehrane osiguravajući organizmu najbitnije sastojke.

30 tab

Cijena za članove:
kartično i obročno plaćanje: 44,21 kn
ostala plaćanja: 42,00 kn
41 BB 33,6 KB

cn201803_CF_BComplex.jpg

B COMPLEX

B vitamini uključeni su u gotovo sve važne procese u organizmu, a kako ih tijelo ne može uskladištiti, potrebno ih je osigurati putem hrane i nadopuna. B Complex sadrži gotovo sve vitamine iz B skupine, koji osim što doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava imaju i pozitivan učinak na imuno sustav, čime doprinose održavanju fizičke i mentalne svježine. Formula je dodatno obogaćena i vitaminom C i magnezijem.

30 tab

Cijena za članove:
kartično i obročno plaćanje: 44,21 kn
ostala plaćanja: 42,00 kn
41 BB 33,6 KB

cn201803_CF_CaMg_DK.jpg

CALCIUM MAGNESIUM D+K

Poznato je da naše tijelo treba kalcij, magnezij i vitamin D za izgradnju zdravih kostiju i snažnih zuba, ali prema novijim istraživanjima, značajnu ulogu ima i vitamin K, koji osim što doprinosi procesima izgradnje kostiju, također inhibira stanice koje razgrađuju kosti, čime se smanjuje rizik od osteoporoze i lomova. Ovaj proizvod sadrži idealan omjer kalcija i magnezija (2:1), jer se u tom odnosu ovi minerali najbolje ugrađuju i iskorištavaju u organizmu. Vitamin D ima ulogu u iskorištenju i ugradnji kalcija u kosti. Vitamin K, kao i vitamin D, pospješuje apsorpciju kalcija te ima važnu ulogu u zgrušavanju krvi.

30 tab

Cijena za članove: 
kartično i obročno plaćanje: 51,58 kn
ostala plaćanja: 49,00 kn
48 BB 39,2 KB