CaliVita je uvijek naglašavala značaj tjelesne aktivnosti za zdrav i uravnotežen život. Elementi kretanja i duhovni doticaj s elementima prirode bitno utječu na naše psihofizičko zdravlje. Tjelovježba je još u staroj Grčkoj bila jedan od elementarnih predmeta obrazovnog sustava, a danas je sve više naših sugrađana neaktivno, pretilo i lošeg držanja. Sve je manje djece na igralištima, planinarskim stazama. Sve manje u slobodnoj igri. Sve više u zatvorenom prostoru, pod pritiskom zadaća ili predanih beskrajnom mnoštvu TV programa ili iskušenjima informatičkih pomagala, koja, osim nekih centara mozga, aktivnim drže oči, palac i kažiprst. U području tjelesne kulture kao društvo uvelike zaostajemo za razvijenim zemljama zapadne i srednje Europe. Iako su državne institucije ključne za ustrojavanje načela i prioriteta življenja svakog društva te osiguravanje obilja mogućnosti za kvalitetan život svih građana, ali zadatak je i svakoga od nas, pokazati svojim primjerom da je tjelovježba životni prioritet. Na kraju krajeva, društvo je skup pojedinaca i obitelji koje svojim vrijednostima i djelima kreiraju to isto društvo. U zdravom tijelu zdrav duh nije samo izreka, već mudrost koja nas podsjeća da svi imamo obavezu osigurati skladan razvoj i rad svog organizma te na taj način i maksimalno prevenirati bolesti, do kojih upravo i dolazi zapostavljanjem fizičke aktivnosti i lošom prehranom. One Diet je u tom kontekstu samo još jedan iskorak dalje za one koji žele više ili one koji žele u kraćem razdoblju smanjiti tjelesnu težinu putem zdrave suplementacije. CaliVita u svojoj paleti već posjeduje fantastične proizvode Trimex, Nopalin i Inulin koji pomažu pri održavanju primjerene tjelesne težine i uspostavljanju zdravog metabolizma. Ovim putem želim dobrodošlicu i našim novim proizvodima Shake One i Burn One te s veseljem očekujem vaše povratne informacije o njihovom djelovanju!

Ivan Zalepugin, direktor CaliVita Hrvatska

Shake One - NOVI PROIZVOD

vanilija/čokolada

500 g

Cijena za članove:

kartično i obročno plaćanje: 194,74 kn

ostala plaćanja: 185,00 kn 

Zahvaljujući svojoj kompleksnoj formuli najkvalitetnijih bjelančevina, ugljikohidrata, biljaka i ostalih aktivnih tvari koje djeluju na metabolizam, Shake One može zamijeniti bilo koji obrok i međuobrok. Pruža osjećaj sitosti, smanjuje glad, potiče izgradnju mišića, sagorjevanje masnoća i termogenezu (stvaranje topline), pomaže regulaciju glukoze, inzulina i krvnih masnoća, smanjuje upalne parametre, djeluje kao antioksidans. Mogu ga koristiti sve dobne skupine. Koristan je osobama s povišenom masnoćom i šećerom, te osobama s metaboličkim sindromom.

300 g

Cijena za članove:

kartično i obročno plaćanje: 210,53 kn

ostala plaćanja: 200,00 kn

Kompleksna formula koja se preporuča osobama koje žele potaknuti i ubrzati metaboličke procese, te povećati energiju. Osim što je finog okusa limuna, s Burn One vam neće biti dosadno! Sadrži kapsaicin, L-karnitin, kofein, zelenu kavu, krom, Sibirski ginseng, guaranu i kolu koji pomažu metabolizam i potiču proizvodnju energije u tijelu. Burn One je u ovaj program uključen upravo s ciljem ubrzavanja metabolizma, a time i poticanja energije. Zahvaljujući sadr- žaju kofeina, možete ga koristiti i kao nadomjestak za kavu, a njegovi sastojci će vam osigurati dovoljno energije za vježbanje.

Uz svaki kupljeni paket One Diet programa dobit ćete shaker i praktičnu knjižicu s uputama, receptima i korisnim savjetima koja će vam služiti kao vodič tijekom programa.

Knjižica sadrži:

• upute za pripremu shakeova

• recepte koji će vam pomoći lakše izbalansirati obroke

• preporuke za vježbanje

• dnevnik koji ćete voditi tijekom tih 14 dana kako bi lakše pratili program

14-dnevni program ONE DIET

One Diet program posebno je osmišljen 14-dnevni program koji će vam pomoći u mršavljenju. Slijedite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan prehrane u kombinaciji sa Shake One kao zamjenskim obrokom, Burn One kao sagorjevačem, te Inulinom ili Nopalinom po izboru kao izvorom najkvalitetnijih vlakana za zdrav probavni sustav. Vlakna apsorbiraju vodu, bubre i daju osjećaj sitosti duže vrijeme, što je posebno korisno osobama na dijeti. U našem OneDiet programu, za osiguravanje dovoljne količine vlakana zaduženi su Pure Inulin – 100% prah inulina iz korijena cikorije i Nopalin – vlakna meksičkog kaktusa s najmanjim glikemijskim indeksom! Iako je One Diet zamišljen kao gotov program, svjesni smo da će postojati različite varijacije istoga. To je i normalno, jer podrazumijeva se da svatko od nas ima svoje individualne potrebe i mogućnosti. Zato, ako ne možete striktno pratiti ovaj 14-dnevni program, prilagodite ga svojim potrebama. Bitno je da date svoj maksimum kako bi izvukli maksimum! Želimo vam puno uspjeha i zadovoljstva u programu One Diet!