Alkalizator i ionizator vode Aquarion 9
VODA JE ŽIVOT, A ČISTA VODA ZNAČI ZDRAVLJE
Audrey Hepburn
Alkalizator i ionizator vode Aquarion 9

PIJTE PROČIŠĆENU VODU SVAKI DAN!

Alkalizator i ionizator vode Aquarion 9, uređaj za pročišćavanje i ionizaciju vode osim što osigurava savršeno čistu vodu za piće, proizvodi i ioniziranu alkalnu ili kiselu vodu.
Zahvaljujući svom posebnom filteru,  Alkalizator i ionizator vode Aquarion 9 proizvodi finu vodu za piće bez štetnih tvari. Nema više klora, samo svježa, savršeno čista voda.
Alkalizator i ionizator vode

ENERGIZIRAJTE SE!

Ionizirana alkalna voda je izvrstan antioksidans i savršena je za sve na alkalnoj dijeti. Redovita konzumacija može rezultirati s više energije u tijelu, boljom probavom i otpornijim metabolizmom.
Ionizirana kisela voda je pogodna samo za vanjsku primjenu, za njegu kože i usne šupljine, za tretiranje manjih rana i opekotina ili kao kapi za nos.
Alkalizator i ionizator vode aquarion 9

PREDSTAVLJAMO NOVI ALKALIZATOR I IONIZATOR VODE AQUARION 9 UREĐAJ ZA PROČIŠĆAVANJE, ALKALIZACIJU I IONIZACIJU VODE

Najmoderniji dizajn, elegantni detalji, vrhunska kvaliteta.
Alkalizator i ionizator vode aquarion 9

ELEKTRODE OD TITANA

Alkalizator i ionizator vode Aquarion 9 ima devet visokokvalitetnih elektroda od titana obloženih platinom za postojano stabilan pH.

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO. NEMA VIŠE PLASTIČNIH BOCA. KUHINJA BEZ KEMIKALIJA.

Alkalizator i ionizator vode aquarion 9

JEDNOSTAVNA UPOTREBA

Korištenje Aquariona 9 lako je i jednostavno za sve uzraste.

PRUŽAMO POTPUNO JAMSTVO I PROFESIONALNU USLUGA SERVISA

Više od 10 godina zadovoljnih korisnika. Visoka stručna podrška. Originalni rezervni dijelovi.

AQUARION

Alkalizator i ionizator vode aquarion 9

Nova generacija Aquarion filtera, višeslojni BioStone filteri napravljeni su posebnom tehnologijom što im omogućava visoku djelotvornost.  BioStone Original filter napravljen je od više komponenti koje zajedno stvaraju eksponencijalni sinergistički učinak koji im omogućuje puno bolju razinu filtracije od bilo kojeg drugog filtera slične veličine.  Filter je potrebno zamijeniti svaka 3 mjeseca ili kad digitalni indikator promjene filtra to signalizira.

DETALJNIJE

Alkalna voda: procesom ionizacije dobivamo alkalnu (lužnatu) i kiselu vodu. Ionizirana voda ima posebna fizikalna svojstva. Naime molekule vode u prirodi ne dolaze pojedinačno već u nakupinama (klasterima) od 12 i više molekula koje su prevelike da bi ih stanica upila izravno. Ionizirana voda sadrži, nakupine od 6 molekula vode pa se naziva i mikrovoda. Mikrovoda izravno ulazi u stanicu kroz stanične pore (akvaporini) te je hidratacijska sposobnost mikrovode 6 puta jača od obične vode. Alkalizirana voda utječe na održavanje optimalne pH vrijednosti tjelesnih tekućina što je osnovni preduvjet očuvanja zdravlja. Konzumacijom ovakve vode povećava se sposobnost otapanja tvari, što se odražava na ubrzano uklanjanje otrova iz tijela, a djelotvornost metabolizma višestruko je učinkovitija.

Ionizirana, reducirana voda: voda iz Aquariona ima negativan oksido-redukcijski potencijal (-ORP). Negativan ORP označava da je otopina bogata elektronima tj. oslikava sposobnost tekućine da neutralizira slobodne radikale, tj ponaša se kao antioksidans. Najznačajnija razlika vode iz Aquariona i slavinske vode, kao i vode iz boce, je upravo u vrijednosti ORP-a. Slavinska i flaširana voda imaju pozitivan ORP (+200 mV i više) što znači da su siromašne elektronima pa ih nazivaju i mrtvom vodom. Voda iz Aquariona ima negativan ORP (do -500 mV), što znači da je to reducirana voda bogata elektronima! To je glavna odlike izvorske žive vode.

UPOZORENJE!

Kisela voda namijenjena je isključivo vanjskoj uporabi i NIJE ZA PIĆE.
Naručite svoj Aquarion već danas:
https://cali-vitamini.com/proizvod/alkalizator-aquarion-9/

IZVOR TEKSTA:

Službena stranica Calivita Hrvatska i: CaliNews | proljeće 2014. | strana 10-11

CALIVITAMINI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Pronađite nas i na INSTAGRAMU.

Također i na FACEBOOKU.