Vaša košarica je prazna!
Košarica Plaćanje
Košarica ukupno: 0.00 Kn
Registracija | Login

Zdravstveni savjeti

Dodaci prehrani - pravilna uporaba

Najbolji način i vrijeme kada uzimati dodatke prehrani.

Više

PRIRODNIM SREDSTVIMA DO NORMALNOG KOLESTEROLA

Kako je osnovni preduvjet vitalnosti i dugog života zdravlje krvotoka tako i svaka osoba starija od 40 godina treba posebnu pozornost obratiti na zdravlje srca i krvnih žila. A najveći neprijatelj protočnih i zdravih krvnih žila su povišene masnoće (kolesterol / trigliceridi).

Više

ANEMIJA

Preporučuje se prehrana bogata svježim voćem i povrćem uz integralne ugljikohidrate. Važno je i svakodnevno osigurati kvalitetne izvore bjelančevina koje će tijelo opskrbiti aminokiselinama i željezom.

Više

CELIJAKIJA

Pitanje: Bolujem od celiakije. Moja bolest se manifestira tako što gluten spriječava apsorpciju željeza u mom organizmu tako da sam anemična. Molim Vas da mi odgovorite u kojim žitaricama nema glutena i gdje mogu naći brašno bez glutena. Unaprijed hvala.

Više

VITILIGO

Ne postoji gotova formula ili protokol za suplementaciju kod vitiliga, ali postoji opće saznanje o tome koji nutrijenti mogu pomoći u terapiji….

Više

PARADENTOZA

Pitanje: Imam 28 godina i imam problema sa paradentozom, povlačenjem zubnog mesa. Molio bih Vas da mi preporučite kako si mogu pomoći.

Više

GIHT

Pitanje: Imam giht već godinu dana, povremeno mi se javljaju nepodnošljivi bolovi, uzimam Alopurinol i manje više pomaže. Teško je ali pokušavam slijediti dijetu koju sam pronašao tokom istraživanja. Nisam debel imam oko 70kg 167cm, imam 28 godina. Pročitao sam da ova bolest napada starije ljude, ali eto dogodilo se i meni. Imam puno informacija o ovome ali nikad nije dosta pa molim vas za neki savjet kao što smijem jesti (detalno) i dali postoji neki način da se to trajno izlječi ili ću ja ostati sa dijetama do kraja života. Kao mlad čovek veoma sam zabrinut i molim vas svaki savjet u vezi ovoga je dobrodosao.

Više

ULCEROZNI KOLITIS

Pitanje: Već dvije godine se mučim s ulceroznim colitisom, pijem tone medikamenata, ali sve je to slabo. Imate li kakvu suplementaciju prikladnu baš za mene?

Više

NEUREDNA MJESEČNICA

Pitanje: Imam jako neuredne i bolne mjesčnice. Dali imate neki savjet ili preporuku za dodatke prehrani?

Više

OSTEOPOROZA